Şimdi Ara

Kurumsallaşma akıyor beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Kurumsallaşmak, kendi evinde 6 yediğin bir maçtan sonra, takım soyunma odasındayken bir oyuncuyu telefonla arayarak prim pazarlığı yapmaktır.
  • kurumsallaşma, motivasyon konuşmalarını yapmak için en iyi motive eden teknik direktörü göndermektir.
    Kurumsallaşma, 1 Avrupa Kupası 6 Lig şampiyonluğu kazandırmış teknik direktöre eleman demektir.
    Kurumsallaşma, Sabri ile Aydın ile yıllar yılı devam etmek yerine bugün Fenerbahçenin oynatmadığı Alper'i yarışa girmemek adına almamaktır!
    Kurumsallaşma, şu maçı kazanın şu kadar prim demektir.
    Kurumsallaşma, geleneklerini devam ettirmektir 14 seneyi 15'e tamamlamak gibi.
    Kurumsallaşma belkide en çok sırf M. City hafta sonu okul olmadığı için izleyen ve adını oradan bildikleri ve sırf iyi giyiniyor ve tarzı var diye taktik dahi yaptıkları yabancı hocaya 5 m Euro verdikten sonra eleştirme hakkı tanımayan küçük arkadaşlarımızın sandığı gibi arada çıkıp Drogba transfer etmektir.
    Budur belkide...
  • proxima centauri kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atarım.
  • cılkını çıkardınız devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: proxima centauri

kurumsallaşma, motivasyon konuşmalarını yapmak için en iyi motive eden teknik direktörü göndermektir.
    Kurumsallaşma, 1 Avrupa Kupası 6 Lig şampiyonluğu kazandırmış teknik direktöre eleman demektir.
    Kurumsallaşma, Sabri ile Aydın ile yıllar yılı devam etmek yerine bugün Fenerbahçenin oynatmadığı Alper'i yarışa girmemek adına almamaktır!
    Kurumsallaşma belkide en çok sırf M. City hafta sonu okul olmadığı için izleyen ve adını oradan bildikleri ve sırf iyi giyiniyor ve tarzı var diye taktik dahi yaptıkları yabancı hocaya 5 m Euro verdikten sonra eleştirme hakkı tanımayan küçük arkadaşlarımızın sandığı gibi arada çıkıp Drogba transfer etmektir.
    Budur belkide...

Olay budur!

• Muhaha smile koymalar nedir? Senin takımın yenilmiş, armasına gönül verdiğin takım yenilmiş. FARKINDA MISIN?

Ne yapıyorsan sene sonu yap protestonu ama o zamana kadar takımını destekle. Yarın Ünal Aysal istifa etse, takım daha iyiye mi gidecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: proxima centauri

kurumsallaşma, motivasyon konuşmalarını yapmak için en iyi motive eden teknik direktörü göndermektir.
    Budur belkide...

+1905
    Nerde bu Mancini taktik dehası diyenler!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Muhaha smile koymalar nedir? Senin takımın yenilmiş, armasına gönül verdiğin takım yenilmiş. FARKINDA MISIN?

Ne yapıyorsan sene sonu yap protestonu ama o zamana kadar takımını destekle. Yarın Ünal Aysal istifa etse, takım daha iyiye mi gidecek?

kusura bakmada fatih terim gittiğindede dedim şimdide derim ünal aysal takımdan gitmeden ben daha desteklemem takımımı

ben o arma için çabalayan başarılar kupalara kazandıran adamı 1 telefonla yollayan adamlaramı destek olcam ? nerde kaldı GALATASARAYLILIK ? eğer galatasaraylılık buysa bana müsade
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

Muhaha smile koymalar nedir? Senin takımın yenilmiş, armasına gönül verdiğin takım yenilmiş. FARKINDA MISIN?

kusura bakmada fatih terim gittiğindede dedim şimdide derim ünal aysal takımdan gitmeden ben daha desteklemem takımımı

ben o arma için çabalayan başarılar kupalara kazandıran adamı 1 telefonla yollayan adamlaramı destek olcam ? nerde kaldı GALATASARAYLILIK ? eğer galatasaraylılık buysa bana müsade

Müsade kardeşim o zaman buyur tutan yok seni.

Ne olursa olsun kişilere göre takımını desteklemiyorsan sen zaten Galatasaraylı olamamışsın.

Aziz Yıldırım'dan nefret eden o kadar Fenerbahçeli var ki ama adamlar sonuna kadar destekliyorlar takımlarını. (Bu adam Alex gibi efsaneyi yolladı, takıma leke sürdü)

Bizim mantar taraftar da "ay şu gitsin, ay bu gitsin, ay 2 tane daha gol atalım, ay çok berabere kalıyoruz maça gitmeyeceğim, dakika 80 olur trafiğe kalmayalım aman" anca böyle desteklesin takımlarını. Sizin gibilere ihtiyacımız yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

Müsade kardeşim o zaman buyur tutan yok seni.

Ne olursa olsun kişilere göre takımını desteklemiyorsan sen zaten Galatasaraylı olamamışsın.

Aziz Yıldırım'dan nefret eden o kadar Fenerbahçeli var ki ama adamlar sonuna kadar destekliyorlar takımlarını. (Bu adam Alex gibi efsaneyi yolladı, takıma leke sürdü)

Bizim mantar taraftar da "ay şu gitsin, ay bu gitsin, ay 2 tane daha gol atalım, ay çok berabere kalıyoruz maça gitmeyeceğim, dakika 80 olur trafiğe kalmayalım aman" anca böyle desteklesin takımlarını. Sizin gibilere ihtiyacımız yok.

Fatih Terim kişi değil efsanedir kişiler rijkarddır geretstir.Takımın sizin gibilerede ihtiyacı yok raad ol

• kına yaksın aysal aysalcılar...
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.