Şimdi Ara

kurulum ne kadara geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dün d.smarta başvurumu yaptım..servise yönlendirdiklerini söylediler..telefondaki bayan dış kurulum olarak 108 lira ücret vermeniz gerekiyor dedi.. bende çanak anten falan yok,yeni taşınıcam , kabloda yok..onların parasını mı alacaklar benden..tahmini ücret ne kadar tutuyor acaba? en azından bileyimde kazık yemeyim.. bu arada bir şey daha sorucam..ben paketimi seçmedim henüz telefondaki bayan önce kurulumunuz yapılacak daha sonra paketinizi seçeceksiniz dedi doğrumu acaba ? bana çok saçma geldi

Ve paketi sonradan secme olayinda cok pahaliya gelecektir soyleyeyim...

Suan giris HD 2 yil kampanyasiyla 538 tl ve modullu olani 438 tl alabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kagan06

Canak vs. Uydu satan biyerle anlasip daha ucuza kurdurabilirsin...

teşekkürler..az önce aradılar tplam 125 liraya kurulum ücreti alacaklarmış..herşey dahil (çanak, lnb,kablolama,hd uydu alıcısı) bana fiyat normal geldi tmm dedim..bakalım hayırlısı

Orijinalden alıntı: besyo_bora

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Canak vs. Uydu satan biyerle anlasip daha ucuza kurdurabilirsin...

teşekkürler..az önce aradılar tplam 125 liraya kurulum ücreti alacaklarmış..herşey dahil (çanak, lnb,kablolama,hd uydu alıcısı) bana fiyat normal geldi tmm dedim..bakalım hayırlısı

Onlar sizle sozlesme yapana kadar oyle derler , size şok fiyat cikinca sasirmayin, simdiden soyleyeyim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

bence de paketi sonradan seçme olayına hiç bulaşmayın. En güzeli peşin 2 yıllık giriş paketi alıp 199TL farkla full pakete çevirmek olacaktır. onun dışındaki bütün seçenekler daha pahalıya patlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.