Şimdi Ara

KURU SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN TAVSİYESİ LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SAÇLARIM CANSIZ VE AŞIRI KURU BUNUN İÇİN HANGİ ÜRÜNLERİ KULLANMAMI ÖNERİRSİNİZ?

• İşe saçlarını hergün yıkamayı bırakarak başlamalısın 2-3 hatta 4 günde bir yıkamalısın yağ dengesi yerine gelsin (çok yağlanıyorsa tabiki 2 günde bir ama kuru saç kendimdne biliyorum yağ dengesi bozuk oluyor yağlanmıyor yağlanması lazım), Sebamed repair kullanıyorum şampuan olarak kuru saçlar için öneririm. Duştayken şampuandan sonra avonun bir saç maskesi var argan yağlı onu sürüp durluyorum ismini hatırlamıyorum eve gidince pm atarım sana.
    Onun dışında Her yıkamadan önce hindistan cevizi yağı sürüyorum çok faydası oluyor gerçekten saçını nemlendiriyor 1-2 ay düzenli kullan saçın kendine gelicektir. 20-25 liraya saf doğal olanını aktarlardan alabilirsin sakın su halinde olanından alma katı olanı alıp eriticeksin. Onun dışında saçına kesinlikle ara makas vurdurma kırık oluşur. Kırıkların varsa saçını kestir yeniden uzar ve sağlıklı uzar cansız durur yoksa İyi günler :)

• tam tersi yağlı için bilen varmı ?
    hocam şimdi tam anlayamadım şimdi
    1:saçımı kaç günde bir şampuanlamalıyım birde argan yagı felan filan dediniz tam takip edemedim izlemem gereken yolu maddeler halinde yazarmısın birde ne kadar para gitcek cünkü ben fakirim BİRDE YÜZ BAKIMIN İÇİN NELER YAPIYON ONUDA YAZSAN ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.