Şimdi Ara

[KURTULDUM SORULARI ALAYIM] Arkadaşım hepimizin yakından tanıdığı biriymiş :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ark.a bak Ya
    Benim samimi arkadaşla konusuyoduk geçen sonra dedesinin arabasını sanayiye götürdüklerini anlattı. Bu arada adı Evrin nasıl isimse. Dedesiyle sanayide otururken bu kalfayla konuşmaya başlamış konu sevgiliye gelmiş. Kalfa bir takım şeyler sormuş sonra Evrin bıere basmış araba çökmüş, usta kalfaya uçmuş bunlar arabaya, kaçarken dedesi kafasını camdan çıkarıp balgam atmış adamın ağzına sonra gitmişler bunlar hap falan kullanmışlar. Ben tabi anladım dh'den bulup bana anlattığını çünkü ben de okumuştum sonra ben inanmadım söyledim internetten buldun falan diye. Bu sinirlendi lan ben o'yum zaten ben edwird dedi ben korktum ve şaşırdım tabi bi anda dedesi çıktı ağzını açtı içinde süper nükleer balgam atıcı vardı. Bana nişan aldı ben tabi anladım hemen kaçmaya kalkıştım dede attı balgamı duvardan sekim ağzıma girdi ben kusmaya başladım sonra arkadaşta da aynı sistemden var yeni yapmış dedesi. Arkadaş balgamlarla taramaya başladı hepsini duvardan sektirip ağzıma soktu ben balgamları tutamayıp yuttum sonra bayılmışım.

    Devamı gelecek ama uykum geldi. Şimdi taş yatağıma yatayım wifi kapayım şarj bitmesin. İyi geceler DH...
    ---------
    Edit:
    Uyandığımda okuldaydım. Eve gittim bir gün sonra okuldan çıkarkene Evrin kapı dışında beni çağırdı korkarak gittim kenara bir yere çekti. Dedesi çıktı ortaya. Özür dileriz falan sonra Evrinlere gittik. Beni bi odaya kitlediler. Odada ejderha dövmeleri vardı. Ben tamam şimdi tam s.çtık dedim ve dedeyle Evrin odaya girip zebaniye dönüştüler. Bana yaklaşık 3 metre çapında dev bi balgam attılar içinde kaldım. Tadı güzeldi.
    Bir uykuya daldım. Uyandığımda zindandaydım. Telefonum yanımda şarjı %89. WiFi baktım tam da tahmin ettiğim gibi Zebani Net var. İşte bu konuyu açtım yazdım. Taş yatak ta onun içindi.

    Devamı gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HezarfenPilot -- 13 Kasım 2015; 22:31:36 >







  • Daha konuyu yeni açtım uyku tutmadı bakiyim dedim 3.sayfaya düsmiş yuh. up.
  • Ark dan sonrasını okumadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

    Ark dan sonrasını okumadım

    ark iyidir ya
  • Mobilden giriyorum zindanda PC yok zebanilere sordum yok dediler mobil bi mesaja 1850 karakter alıyor. Buralar iyi biraz soğuk bir de yatak taştan ama battaniye var yarın duruşmaya çıkıcam. Burda zaman hızlı ilerliyo çabuk sabah olur. Zindan SS'si atardım ama SS yasak. Denedim zebaniler balgam attı yassah gardaşım yassah görevli değilsen yassah dedi. Zindanın adı Balgam Atameyanlar.
    Wifi sınırsız 2000megabit. Şu anda torrentten oyun indiriyom bulut depoya. Uyuyalım artık biz de yorulduk duruşmadan sonra anlatırım. Ah edwird neler açtın başıma.

    Devamı gelecek.

    Küçük alıntılar: DH forum ve ismini hatırlamadığım amatör telsizci forumu.

    ------------
    &&&&&&&&&&&&
    Edit:
    Sabah ilk iş beni götürdüler diğer zindan koğuşlarına baktım bir sürü insan hepsi DH'ye giriyor. Bizim zebaniciler gerçekmiş. Adamlara csb diye diye ağlatmışsınız. Birine sordum niye burdasın diye. Kız arkadaşıma arabamı verdim kaza yaptı kaçtı 35000 masraf çıkardı dedi. En son zebani olup buraya atmış. Neyse beni balgam mahkemesine çıkardılar dede ve torun da orada. Beni balgamlayarak yuhladılar. 3 gün sonra balgamlı giyotine götürecekler. İdam edilecem çok üzgünüm.

    Devamı gelecek.
    ----------
    Edir:
    Burdan kaçmalıyım ya. Tüm zebanici DH üyeleri delirdi. Bi ara biri turbolinea dedi gibi duydum da onun zindanda izi olmaz kesin bir konunun okumustur zebaniler. Adam tek başina yaşıyor geliri de var baya hala fakirim diyo ben simdiye onun yerinde olsam ferrari alırdım. Sonra ferrarimi satıp! bugatti alırdım. Yani kaçacam ben burdan 3 güne inşallah.

    Devamı gelecek.
    ---------
    Edit:
    Kaçış planları yapıyorum. Elektrikli battaniye verdiler onu söktüm içinden değişik şeyler tel vb. çıktı. benim taş yatağın altında vidalar olduğunu fark ettim.

    Karakter bitti sonraki mesajlara bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HezarfenPilot -- 13 Mayıs 2015; 22:22:16 >




  • 2. Edit yapıldı. up.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DO.AN

    ah edwird reis ah

    Benim arkadaş da edwird çıktı ya işte ah ne işler açtı başıma ne işim var şimdi benim zindanda. Merak etmişlerdir evden.
  • Konu tutmadı herhal burda zebaniyle uğraşalım siz gelip bi okumayın bak hala balgam atıyolar
  • Devam:
    Elektrikli battaniyeden söktüğüm parçalarla vidaları söktüm ama taş yatağı oynatmadım belli olmasın diye. Zebaniler uyumaya başladılar değişik bir horlamaları var. Şimdi kenara çekiyorum taş yatağı. Çok hafif, galiba içi boş. Taş yatağın altında rögar kapağı var onu da söküyorum. Söktüm. Aha zebani geri koydum taş yatağı yerine elk battaniyeyi de sakladım altına. Şimdi yeniden çektim rögar kapağıni yavaşça açtım. gerekli malzemeleri yani elk battaniye, battaniye ve telefonumu aldım.geri inerken taş yatağı çekerek indim ve rögar kapağını içeriden vidaladım. Dar bir alan burası ayrıca bir sürü boru var kablolar da var. Hafif hava akımı da var. Telefonumun ışığıyla ilerliyorum. yerde bir bıçak buldum, yanıma alayım belki lazım olur. ileride hafif bir ışık var. Rögar kapağı galiba. Telefonu kapatıp devam ediyorum. Tamam işte mutluluk rogar kapağından gökyüzü görünüyor. Kapağı yavaşça açtım ve tünelden zebani sesleri geliyor beni fark etmiş olmalılar bıçakla kabloları kestim gürültü arttı. Elektrikleri kesildi galiba kabloyla. Hemen dışarı çıkıp ne kadar ağır tas, eşya vb. varsa kapağın üstüne doldurdum. Kolay çıkamasınlar. Kaçıyorum sokaklarda ama sokaklar boş burası neresi. İleride içi boş bir otobüs var bindim çalışıyor araba. Sürmeye devam ettim. Bir alt geçide girdim ve çıktığımda ohh çok şükür İstanbul'dayım. İstanbul'amcam. Eve gidiyorum ama birşeyler değişmiş. Ben gideli beri normal dünyada iki yıl geçmiş. Zindan ile dünya saati tutmuyor. Allahım inşallah bir daha ne edwird ne dedesi ne de başka bir zebaniyle karşılaşmam. GÜZEL DH 2 YILDA ÇOK ŞEY DEĞİŞMİŞ SEN AYNI KALMIŞSIN, TURBOLINEA AYNI FAKİR KALMIŞ, ADAM FERRARİSİNI GERİ ALMIŞ KOKA KOLA REKLAMI DEĞİŞMİŞ ARTIK, MİNECRAFT TÜM ÜLKEDE KESİN OLARAK YASAKLANMIŞ MİNECRAFT BULUNDURANLARA 1 AY HAPİS 2000TL CEZA.

    Bu da böyle bir anım oldu.
    MerdemG.




  • Arkadaşlar şu an evimdeyim rahatım film yapmayı düşünüyorum.
    Bütün olaylar hakkında merak ettikleriniz, sorularınız varsa alayım.
  • 4 Dakikada nasıl sayfalar atlıyorum ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HezarfenPilot

    4 Dakikada nasıl sayfalar atlıyorum ya.
    Nbr?
  • Yazık lan adama kımse takmamıs.
  • al abi bi snikırs ye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZindanadaM

    Yazık lan adama kımse takmamıs.

    Evet
  • Siz okudunuz mu bari :(
  • Uplayalım bari belki tutar zebani kardeşler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HezarfenPilot

    Uplayalım bari belki tutar zebani kardeşler
    ÜZÜLDÜM KARDES
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Showtek

    ÜZÜLDÜM KARDES

    Alıntıları Göster
    DH'de artık CSB yazılmıyor. Şu anda konu dışı batmış halde. Eski ortam yok.
    Nerde eski CSBciler. Hadi DH konu dışını canlandır.




  • Up okuyun bari yav
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.