Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Kaos (Şubat 'ta ekranlarda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu an için oyuncu kadrosu ve kanal belli değildir yeni bilgiler geldikçe güncellenecektir

    .....

    Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi'nin yakın zamanda ekranlara geri döneceğini açıklandı.

    Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı, oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz, şubat ayında ekranlara gelecek "Kurtlar Vadisi Kaos"ta, Myanmar'dan da hikayelerin yer alacağını söyledi.

    Şaşmaz, "Bir Hadis Bir Film Kısa Film Yarışması Ödül Töreni" için geldiği Konya'da, televizyonda 2003 yılında yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisinin, 2018'de "Kurtlar Vadisi Kaos" olarak izleyicinin karşısına çıkacağını belirtti. Şaşmaz, "Dizimizin senaryosunu tamamladık. Şubat ayı gibi televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak inşallah." dedi.

    Yakın zamanda fragmanı yayınlanacak
    İzleyicilerin, dizinin hangi kanalda yayınlanacağını merak ettiğini dile getiren Şaşmaz, "Yakın zamanda fragmanlarıyla, hangi kanalda yayınlanacağıyla gündeme geleceğiz." ifadelerini kullandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kurtlar Vadisi 1-97 gibi kaliteli yapım hiçbir zaman gelmeyecek.
  • Kurtlar Vadisi ise her zaman izlenir. Bu sefer sanki daha oturaklı derli toplu bir dizi gelicek gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 742793

    Kurtlar Vadisi ise her zaman izlenir. Bu sefer sanki daha oturaklı derli toplu bir dizi gelicek gibi.

    aynen süper dizi gelecek süperrr

    cahit reis herkese tek atcak yine hehehehehe

    Kurtlar Vadisi Kaos (Şubat 'ta ekranlarda)




  • Musluk34 kullanıcısına yanıt
    Cahit varsa izlemem

    Bildiğim kadarıyla Necati Şaşmaz dışında eski oyuncu yok erhan hariç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 742793

    Cahit varsa izlemem

    Bildiğim kadarıyla Necati Şaşmaz dışında eski oyuncu yok erhan hariç.

    artık izlencek yanı yok dizinin
    mesela tilki andrei nekadar saçma sapan ölmüştü, mantık dışı oldu artık dizi bu yüzden ben izlemeyeceğim.
  • Dizi hakkında halen bir gelişme hareketlilik yok



    Kurtlar Vadisi Pusu'da 'Hoca' karakterini canlandıran Vural Yayan' da Necati Şaşmaz ile paralel olarak ocak sonu yahut en geç şubat ın ortasına doğru ekranlarda olacağız şeklinde açıklama yaptı .. Lakin en ufak bir haber oyuncu bilgisi vs açıklanmadı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden 1 bölüm bile kacırmazdım.Ilk Kurtlar Vadisi olduğu zamanlar.Çakır,Laz ziya,Baron,Aslan Akbey,Hüsrev ağa,Seyfo dayi,Pala,Halo vs. 97 bölüm Türk dizi tarihinin zirvesidir,üstüne yapım tanimıyorum.

    Pusu da ilk başlarda iyiydi ama Iskender öldükten sonra bi daha izlemedim.Stardaki bölümlerde Gladio konusu çok iyi işleniyordu sonra Atvye geçince malumunuz dizi berbat bir hal aldi bi daha da izlemedim.



    Kaos hakkinda pek bir umudum yok.Dizinin adi cikmisti darbeden sonra bildiginiz üzere.Imaj tazelemesi gibi bir şey olacak.Feto ve pkk/pyd konulari islenir bol bol hükumet güzellemesi yapilir Polat tek başina Pensilvanyayi falan basar.



    Olmaz ama benim aklımda şöyle bir senaryo var aslinda.Bilindigi üzere derin devletin adamlari bir süre sonra kendini devlet ilan edip yasa dışı işlere girebiliyor.Polat da bu devlet işinden sıkılıp tekrar mafya babası olsa güzel olur.İllaki güzel,mutlu sonla biten vatan millet sakarya bir senaryo olacak diye bir şey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cahid in arka plandaki yükselişinden sonra dizi izlenmez hale geldi. TV de çok kaliteli alternatiflerde aldı başını gitti. Tabi seyredilir ama işi zor.
  • Cahit'i çıkartın diziden lütfen
  • Yine leş geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diziden bir haber var mı Marttayız başlamadı
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle dizi İskenderin ölümünden sonra çöküşe geçti çoğu kişi o zaman bıraktı diziyi.



    Benimde bu diziden umudum yok ama yinede ilk bölümlere bakicam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene yayınlanmıyacak gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala bu diziden umudu olan kaldı mı?

    Aşağıdaki videoyu belgesel tadında izlemenizi tavsiye ederim. KV ve Pusu efsanesi ATV'ye geçmesinden itibaren(Hani şu amerikan üssü'nü 3 kişiyle bastıkları sezon) bitmiştir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven93 -- 15 Mart 2018; 9:21:29 >
  • cahit gerçek hayatta başkomsermiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YAKINDA BAŞLIYOR :)

    Kurtlar Vadisi Kaos (Şubat 'ta ekranlarda)Mustafa Arılıkyoutube
    Kurtlar Vadisi için şaşırtan iddia... Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı? Son noktayı koydu. Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi için yeniden başlayacak iddiası kafaları karıştırdı. Sevilen dizinin 'Kurtlar Vadisi Kaos' adıyla yeni bölümleriyle başlaması bekleniyordu. Diziyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Dizi için özel bir tanıtım çekildiği de ortaya çıktı. Hikayesi ve karakterleriyle Türk televizyonlarına ismini kazıyan Kurtlar Vadisi dizisi üzerinden yıllar geçmesine rağmen konuşulmaya devam ediyor. Dizinin 'Kurtlar Vadisi Kaos' adıyla yeniden ekrana gelmesi bekleniyordu. Konuyla ilgili açıklamalar takip ediliyor. KURTLAR VADİSİ KAOS BAŞLAYACAK MI? Seneler evvel final yapan Türk televizyon tarihinin yüksek reytingli dizilerinden Kurtlar Vadisi, hayranları tarafından halen ilgiyle takip ediliyor. Eski bölümlerinin devamlı olarak izlendiği dizinin yeni bölümleriyle 'Kurtlar Vadisi Kaos' adıyla başlaması bekleniyordu. Ancak Kurtlar Vadisi hayranlarını üzecek bir gelişme meydana geldi. Fenomen dizi Kurtlar Vadisi'nin yeniden ekrana dönmesi beklenirken şimdiye kadar dizinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın projeyi çekmek için yapmış olduğu tüm görüşmelerin sonuçsuz kaldığı öğrenildi. Özel bir tanıtım çekildi! Şaşmaz'ın Polat Yağcı ile görüşmeler yaptığı biliniyordu. Yağcı dizi için Show TV ile masaya oturdu. Hatta Polat Alemdar'ın özel jetiyle Pensilvanya'ya gittiğini ve uçaktan indiğini gösteren özel bir tanıtım da çekildi. Beklenen oyuncu görüşmeleri de başladı. Projeden vazgeçildi iddiası! Ancak iddiaya göre Show TV aynı dönemde 8 yaşındaki oğlu Ali Nadir'le zikir çekerken görüntüleri ortaya çıkmış olan Necati Şaşmaz hakkında çıkan haberlerden rahatsız oldu ve fenomen yapımın projesinden vazgeçti. Kanalıma Abone olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCeQHDjwpbzJKrqbCOlVmyvg?sub_confirmation=1 Selamlar ben Mustafa Arılık ! Youtube henüz yeni başladım. Kanalımda oyun, oyun tanıtım, eğitim, eğlence, vlog, ve sizlere bazı konularda yardımcı olabilmek amacıyla ''nasıl yapılır'' videoları paylaşıyorum. Ayrıca iyi bir ''Pubg Mobile'' oyuncusuyum. Videoları montaj yaparken çok eğleniyorum ve birçok komik anlar yaşıyorum. Hergün yeni video paylaşıyorum. Eğer sizde bana katılmak isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=psloC_scenM
  • nightwolf15m kullanıcısına yanıt
    🥳

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kurtlar vadisi mevcut iktidar hala varken yapıldığı sürece eski tadını alamazsınız. osman sınav bile zamanında iktidarın diziye etki etmesi sebebiyle bıraktı diziyi.

  • Kurtlar Vadisi için konuşuyorum; dizinin en olmasa da olur oyuncusu Necati Şaşmaz. Bu diziyi efsane yapan Konsey, Pala, Çakır, Şahin Ağa vs. tüm yan karakterlerin birbirinden dolu olmasıydı. Polat'ın ABD üssü basması, dünya baronlarını öldürmesi gibi saçmalıklar çoğu kişinin ilgisini çekmeyecek olaylar. Eğer yine Polat ve 3 adamının kötüleri cezalandırması şeklinde ilerleyecekse izlemem.


    Kurtlar Vadisi'nde 3-4 bölüm görünen Şevko, Nakliyeci Sefer, Cerrahpaşalılar'ın Sülalesi bile efsaneler arasına girdi. Pusu'da ise İskender'in ölümüne kadar Deli Hüsnü, İskender, Bulut, Muro vs. ile karakter çeşitliliği vardı ancak İskender'den sonra dizi tamamen Polat ve 2-3 adamının üzerinden döndü. Ersoy'un ölümüne kadar atlayarak izledim, ondan sonrasını izlemedim zaten. Çakır JR'ın Memati'ye artislik yapması, Memati - Selvi ilişkisi gibi saçmalıkları izlemedim neyse ki.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.