Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Bitmedi. Müjdeeeeee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurtlar'ın finali rekor reytingle kapandı... Totalde 23.60 reyting... Yani memleketin yüzde 55'i, otuz kanalı bir kenara bırakıp sadece Polat Alemdar'a takılmış...

AB dediğimiz, gelir düzeyi ve eğitim durumu yüksek grup da 22.70 reyting vermiş kurtlara... Yani yaklaşık yüzde 57'si vadiye gitmiş...

Kanal D'de bu dizi bitti... Biraz ara verileceğini ve birkaç ay sonra tekrar aynı kanalda yeni bölümleri ile başlayacağı belirtiliyor... Show TV' de eski bölümleri ekrana tekrar sürmeyi planlıyor. Ancak zamanı henüz tam belli değil. Kurt hastalarına duyrulur...

Bekir Hazar / 31.12.2005 / Yeni Şafak

Yaw dedim bu diziyi neden bitiriyorlar türkiye gibi malzemesi bol olan bir ülkede bitmesi yanlış olur. İnsanlarımıza türkiyede dönen gizli işleri gösteriyor. Gerçekten devam etmesine sevindim. Ama en çok aydın doğan sevinmiştir

• ilginç eski bölümlerini seyretmekte ayrı bir keyif olur çakırın olduğu bölümler.
  • kim demiş memleketekin %55i izledi diye..
  • bitsede kurtulsak yaaa. her bölümden sonra kurtlar vadisi topic leri dolıuyo forum.nefret ediyorum diziden
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

bitsede kurtulsak yaaa. her bölümden sonra kurtlar vadisi topic leri dolıuyo forum.nefret ediyorum diziden

+sonsuz..
  • Ulem bu diziyi okadar ovdulerki hic izlemedigim icin acayip uzuldum. Neyse showtv den baslarim bende.
  • yaw çok iyi olur hee yeniden balasın perşembe günleri tv işzlemek için bahanem olmıcak artık bu diziyi türkiyenin %55 izlediyse filmini kaç kişi izler acaba vaybe.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURTLAR VADİSİ
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya siz yeni şafak gazetesinin dediklerine ne inanıyorsunuz ya. Deliyürek bittiği zamanda millete böyle yalan haber vermişti. Deliyürek bittiğinde osman sınav "Bombayı batlattık ama öldürmedik" demişmiş. Milleti galeyana getirdiler. Sonra bi baktık 6 ay sonra osman amca kurtlar vadisi adlı yeni bir diziyle karşımıza çıktı. Ve herşeyin başlangıcı olduğu gibi sonuda geldi. Kurtlar Vadiside bitti... Şimdi bakalım osman amcanın kenan imirzalıoğkuyla başladığı yeni dizi güzele benziyor. Acaba u dizide osman sınav klasikleri gibi mi olacak.
  • YENİ ŞAFAK KAFA YAPIYOR. YAPIMCI ZATEN SÖYLEDİ DİZİ BİTTİ BUNDAN SONRA FİLMLER VAR DİYE. DİZİ YAPMASINLAR TEKARLARINI SHOWDAN VEYA AZERİ KANALINDAN İZLEYE BİLİRSİNİZ. SAYGILARLA....
  • Bu Film Gişe rekorları kırar walla...
    sinemaya hiç gitmeyen adam bile film e gider...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.