Şimdi Ara

Kürt Baharına Az Kaldı.Mart Ayında Başlayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şöyle bir haber buldum.Bunlar harbi kafaya koymuşlar.Ben ne olur ne olmaz köyden pompalı tüfeğimi getirtteyim.

    "Duran Kalkan
    Haber Merkezi - PKK Yürütme Komitesi (YK) Üyesi Kalkan, “Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu yönetimi”nin yıkılacağı iddiasında bulunarak, “Önümüzdeki Mart süreci büyük bir direniş sürecidir. 2016 baharı Kürt’ün baharı olacaktır” dedi.

    Med Nûçe’ye konuşan Duran Kalkan, 29 kişinin hayatını kaybettiği Ankara’daki “canlı bomba” saldırısından Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu’yu sorumlu tutarak, şunları ifade etti:

    “Etme bulma dünyası, derler. Sen edersen bulursun da. Bir söz var: Rüzgar eken fırtına biçer. Sen bu kadar ahlak, hukuk, kural, insanlık, hiç bir değer tanımaz zulmeder, zalimlik yaparsan birisi de kalkar sana ‘dur’ der.

    Sonradan devlet oldular. Bir de siyasetten gelmeyen şimdiki başbakan var. Siyasetin kurallarını bilmiyorlar. Gücü, silahı ele geçirince sanıyorlar ki, her şey olduk, her şey biziz ve her şeyi yapabiliriz! Ama bu güç herkeste var ve bu silahı herkes kullanabilir. Ankara’daki durum bunu ortaya koydu.”

    Geçmişte birçok defa, “Bakın! Bu durum tehlikeye gidiyor. Öfke büyüyor. Ateşle oynuyorsunuz. Yapmayın!” dediklerini belirten PKK yöneticisi, şunları ekledi:

    “Şimdi öyle bir noktaya geldi ki, artık biz de dizginleyemiyoruz. Bunu yapan örgüt geçtiğimiz aylarda bir açıklama yaptı ve PKK’yi ‘pasifizm’le suçladılar. Kürt gençleri yeni örgütler kuruyorlar. Daha da radikal olacağa benziyorlar.”

    KDP’ye sorular…

    Duran Kalkan, Kürdistan Demokrat Partisi’nin (KDP), AK Parti’yi tanımadığını ileri sürerek, şu soruları sordu:

    “Güney Kürdistan halkına, partilerine ve özellikle de yönetimine ve KDP’ye şunu söylemek istiyorum: Cizre katliamı karşısında ne hissettiler? Ne düşünüyorlar? Cizre’de olanların Halepçe’de olandan farkı ne? Halepçe bütün Kürtler’in büyük bir öfkeye ve tepkiye garketti. Peki, Cizre’de bütün yapanlar kim?”

    Kalkan, “Güney Kürdistan’daki sorunların çözümü AKP siyasetine endekslenmiş olmaktan çıkmakla olacaktır. Bugün sadece PKK değil bütün dünya AKP’ye karşıdır. KDP böyle bir durumda bile neden bu kadar AKP’ye destek veriyor anlaşılır değildir. AKP’ye şimdi bir Almanya bir de KDP destek veriyor” dedi.

    Erdoğan - Davutoğlu iddiası

    PKK’li Duran Kalkan ayrıca, “Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu yönetimi”nin yıkılacağı iddiasında bulunarak, şu ifadeleri kullandı:

    “Hem de çok kısa zamanda yıkılacaktır. Onlar iplerini kendi elleriyle çektiler. Türkiye’ye de verecekleri hiçbir şey yoktur.

    Bu sisteme karşı mücadele, genel boykot topyekun direniş temelinde olmalıdır. Bunun için de öz savunma esastır. Gençlik gerillaya katılmalı, YPS’yi büyütmelidir. Her mahallenin savunma güçleri olmalı. Her sokağa bir YPS takımı, hatta bir YPS bölüğü oluşturulmalı.

    Önümüzdeki Mart süreci büyük bir direniş sürecidir. Zafer ve başarı her zamankinden daha yakındır. 2016 baharı Kürt’ün baharı olacaktır.”



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 24 Şubat 2016; 17:56:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Akp'nin beslemeleri konuştu.

    Sıra Akp'nin bir diğer beslemesi Işid'de...

    Pkk + Işid + Akp + Akpci Mhpliler + AB & ABD & Araplar = Türkiye'nin sonu ve Sevr Anlaşmasının kabulü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fablebora

    quote:

    Orijinalden alıntı: Asabi Adam

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. JOKER

    Adamlar uyarıyor işte hala HDP'ye laf atıyorsunuz. Mesele ciddi beyler

    Böyle bırakalım yapsınlar falan demekle olmuyor ,acayip insan kaybedeceksiniz. Bakın ölü sayısını geçen güne oranlayinca gün başına 2-3 ölü düşüyor? Türkiye sandığımız kadar güçlü değil. Barış olmazsa savaş olur ve bu savaş hiçbirine benzemez zira artık PKK da daha güçlü

    blok sövmeyecem yönetim utansın sizin gibileri forumda tutuyorlar ya .

    Tam benim yazacağımı yazmışsın dostum.

    Adamlar bu forumu propaganda köşesi gibi kullanıyor.

    Bize gelince cezalar evlere şenlik.



    Haber bile verilmeden mesajlarım siliniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buna inanan varsa salaktır. Hazirandan beri kar mı var. Bizi öttürüyorlar gıkımız çıkmıyor demiyor da karmış kılı dönmüşmüş. Sizin için sonun başlangıcı. Size verilen şansı çok berbat kullandınız. Halbuki birlikte iki halk çok huzurlu yaşayabilirdik. Serok putin diye yalvaracaksınız. Fayda etmeyince de bu tarafa yalvaracaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp ile pkk birbirlerini karşılıklı kandırdılar. Pkk çözüm sürecinde geri çekiliyoruz dedi, tam tersi her tarafa yığınak yaptı bu günler için. Akp de pkkya "seçimlere kadar eylem yapmayın, seçimden sonra istediğinizi vereceğiz" dedi. Bunu birkaç seçim üstüste tekrarladı ama pkknın istekleri için Türk milletini ikna edemedi. Halk hazır olmadığı için akp ile pkk arasındaki anlaşmalar askıya alındı. 7 haziranda çözüm sürecinin oy kaybı yaşattığı ortaya çıkınca da süreç aniden bitirildi. Pkk kandırıldığı için kızgın, bahar aylarında eylemlerin artacağı kaçınılmaz. Pkk bitiyor diyen arkadaşlar da yaşları küçük olduğu için dünyadan bihaberler. Sadece akp hükümeti bile şimdiye kadar sayısız defa "pkk bitti" açıklaması yapmıştı. Ama her seferinde tekrar hortladılar. Halkın destek verdiği örgütü sadece silahla bitiremezsin. Tabi çözüm süreci gibi saçma politikalarla hiç bitiremezsin, aksine...

    Ben kürtlerin ayaklanmasından korkmam ama bu hükümetin "kürt kardeşim" gibi hümanist tavırlarından korkarım. Bu zihniyet ülkeyi kürtlere teslim eder.




  • Diyarbakır, Cizre, Silopi, İdil, vb yerlerde en az 1000 leş aldık, baharla birlikte en az 10 bin leş bekliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elektro_gadget

    Akp ile pkk birbirlerini karşılıklı kandırdılar. Pkk çözüm sürecinde geri çekiliyoruz dedi, tam tersi her tarafa yığınak yaptı bu günler için. Akp de pkkya "seçimlere kadar eylem yapmayın, seçimden sonra istediğinizi vereceğiz" dedi. Bunu birkaç seçim üstüste tekrarladı ama pkknın istekleri için Türk milletini ikna edemedi. Halk hazır olmadığı için akp ile pkk arasındaki anlaşmalar askıya alındı. 7 haziranda çözüm sürecinin oy kaybı yaşattığı ortaya çıkınca da süreç aniden bitirildi. Pkk kandırıldığı için kızgın, bahar aylarında eylemlerin artacağı kaçınılmaz. Pkk bitiyor diyen arkadaşlar da yaşları küçük olduğu için dünyadan bihaberler. Sadece akp hükümeti bile şimdiye kadar sayısız defa "pkk bitti" açıklaması yapmıştı. Ama her seferinde tekrar hortladılar. Halkın destek verdiği örgütü sadece silahla bitiremezsin. Tabi çözüm süreci gibi saçma politikalarla hiç bitiremezsin, aksine...

    Ben kürtlerin ayaklanmasından korkmam ama bu hükümetin "kürt kardeşim" gibi hümanist tavırlarından korkarım. Bu zihniyet ülkeyi kürtlere teslim eder.

    Ben bu ülke için tek çıkış yolu görüyorum. Eninde sonunda yapmak gerekecek. Bakteri gibi çoğalıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  •  Kürt Baharına Az Kaldı.Mart Ayında Başlayacak
  • Sayın Ahmet Türk'ün dediği gibi türkiyenin anlaşma sağlayabileceği son Kürt jenerasyonuydu bu. Binlerce yıldır olduğu gibi asıp keserek bu fırsatı kaçırdılar. Yeni yetişen nesli PKK bile dizginleyemez malesef. Bu nefreti türkiye devleti aşıladı, ölecek her türk vatandaşının kanı tayipin elinde olacak.
  • Kin ve nefreti halklar arasına sokan kim olursa olsun öteki dünyada cezasız kalmayacaktır inşallah bu dünyada da cezalarını alırlar.
    ülkemizde kardeşçe birarada yaşamak varken bu ayrışmalar nedendir ya!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar artık açık açık tehdit ediyorlar yukarıda ki mesajlarda hadi bakalım Türk'ün gücünü görelim bizde silahlanıp çıkalım sokaklara bakalım böyle konuşacak misiniz o gün? Az kaldı o günde geliyor hepinizin kafasını tek tek ezelim de bakalım kime sığınacaksınız o Zaman ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca böyle tehditle olmuyo hain dağa çık Cizre'ye Silopi ye git görelim erkekliğini burdan konulmak olmuyo biz daha çıkmadık sokaklara az kaldı çok az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kışında komünizm gelir artık
  • Mart kedilerin, Nisan da öşeklerin ayı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türklerde silah yok. Olsa bile örgütleyecek yapı yok. Eskiden sokağa inerler falan diyordum da hiçbirşey olmaz. Zaten polis kürtlere değil ilk olarak türklere biner. Kürt seni bıçaklar vurur birşekilde dışarı çıkar türk yapsa cezaevine girer. Ancak internet ortamında böyle yazılar yazılır o kadar.
    20 yıl sonra kürt nüfus türkleri geçecek o yüzden kürtlerin birşey yapmasına gerek yok.
  • Kürt baharının Demo versiyonunu doğuda şu an asker zaten vizyonda fragman diye gösteriyor. Yanmış pis pkk lı leşleri, balya balya geberen pis leşler iğrenç değersiz sıfatsız köpeklerden il ve ilçeler temizleniyor bol bol.

    Varsın full sürümü de martta girsin, açık açık diyorlar ki biz bizi becermenize doymadık çok tatlı geldi, Mart ayı itibari ile bizi daha geniş çaplı becerin. Her türlü kendilerine zarar. Kürtlerin komplesi ayaklansa gene sivil halkın bunlarla mücadele etmesine gerek yok, orduya polise gördüğün yerde vur emri verilsin bakim ne oluyor. Kaldı ki aklı başında çok Kürt var vatanı milleti seven, kürt ayaklanması diye bir ayaklanma olmaz yani. Teröristlerin saldırısı ve gebertilmesi ayaklanması olur o. Ya kaldı ki Türk milleti hangi kâfir ile savaşmaktan korkmuşta kürtten çekinecek ya. :D

    Hem zaten böyle şeyler ortaya atıyorlar ki halk askeri operasyona karşı çıksın diye. Yoksa savaş hazırlığında olan adam gelipte Mart ayında geliyoruz demez, böyle saçma şey mi olur. :D Bu beyinsizlerin açıklamalarını zaten dinlemeye bile gerek yok.




  • Ulan ic savas ciktiginda hangi kurdun nerede saldiriya gecicegi devlet tarafindan zaten fişlendi 90 yasindaki nenelerinize kadar fişlediler geri kalan zaten girmez bu savasa eeee 1 haftada kuş gribi kapan tavuklar gibi telef olup uzerine kireç dokulup yakilicaksiniz. Daha neyin bahari bu kuşgribi baharimi :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde bu suriyeliler ne şanssız yav adamlar hangi ülkeye gitse iç savaş çıkıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 10 Mart 2016; 12:58:28 >
  • eğer türkler silahlanırsa, bu ülkede kalamazsınız bundan haberiniz yok gibi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar yasa dışı yolla silahlanırken, biz ülkemizde yasal yollarla zaten silahlanıyoruz. Öte yandan TSK askerlikle silah eğitimini zaten yıllardır verdi ve eğitim vermeye devam ediyor. Silah sahibi olmayanların bile kafasında aynı soru var? Ne zaman bot bağlayaçağız? TSK nın silah depoları topyekün savaş için dolu, olası ayaklanma olsa olsa çiçekleri ağaçları su dışında başka şeylerle sulamamıza sağlar. ATOM BOMBASIda atılsa toprak bizim toprağımız, gene oradayız, yine karakollardayız, ölmeye ve öldürmeyede hazırız!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.