Şimdi Ara

Kurbana acıdım :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem bir kurban kestirdi, pazar bildiğin can pazarıydı, sırayla koyunları dizip kesiyorlardı.

Hayvan kesmenin bile bir onuru olur, hayvan diğer hayvanların can çekiştiğini gördü zaten sesi soluğu kesildi direnmedi bile en son sağa sola bakıp derin derin nefes alıyordu sonra canını verdi zaten.

Etini afiyetle yedik tabi ete süte karşı değilim ama bana ders oldu seneye daha uygun bir yer bulacağım, matkap gibi bir şeyle hayvanı acısız kesen yerler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 6 Haziran 2025; 12:57:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Matkapla kurban kesen yer mi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurbanın kanı akıtılmalı hocam. o matkap gibi şeyle yaparsanız kurban olmaz bildiğim kadarıyla.

• ben kurbanın kesildiği yere gitmiyorum. kesip etini köy evine getirdiler parçalamak için. ben parçalanıp poşetlenmiş etleri alıp şehir evine götürüp derin dondurucuya koydum sadece.

o mezbaha gibi yerlere gitmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurban bayramı artık paraya çevrilmiş durumda, kimse işin dini boyutunda değil amaç hızlıca halledip daha çok kazanmak. O yüzden ben kişisel olarak artık desteklemiyorum ya özel yazlık gibi bi yer ya da köyünde kendin keseceksin ya da boşvereceksin. Şehir içinde olcak iş değil artık, tüm organizasyonlar parasına bakıyor, tek dertleri para. Ne kadar rezalet olursa olsun, önemli olan her zaman para.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    İyi yapıyorsunuz hocam

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Aynen bana da öyle geldi yazık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok ileride zengin olursam kurban kesmeyi düşünmüyorum. Onun yerine fakir doyurmak mantıklı.

Hiçbir yardım kuruluşuna da kolay kolay güvenmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 6 Haziran 2025; 15:43:35 >
  • Bende kesildiğini gördüğüm hayvanın etini yiyemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin kesim yeri kötüymüş. Bizde göstermiyorlar. Ayrıca yeni kesilmiş et aynı gün yenmez. Her türlü falsosunuz hocam.

• Jiggly Puff kullanıcısına yanıt

Bu aynı gün yenmez diyorum ben de duuydum bir yerden sebebi nedir

• Cuma hutbesinde defalarca hatirlarildi.Hayvanlara eziyet etmeyin, kötü görüntü olusturmayin, guzelce kesin diye.Artik yapanin sorumlulugu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.