< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 6 Haziran 2025; 12:57:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 6 Haziran 2025; 12:57:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kurbanın kanı akıtılmalı hocam. o matkap gibi şeyle yaparsanız kurban olmaz bildiğim kadarıyla. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
kurban bayramı artık paraya çevrilmiş durumda, kimse işin dini boyutunda değil amaç hızlıca halledip daha çok kazanmak. O yüzden ben kişisel olarak artık desteklemiyorum ya özel yazlık gibi bi yer ya da köyünde kendin keseceksin ya da boşvereceksin. Şehir içinde olcak iş değil artık, tüm organizasyonlar parasına bakıyor, tek dertleri para. Ne kadar rezalet olursa olsun, önemli olan her zaman para. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 6 Haziran 2025; 15:43:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizin kesim yeri kötüymüş. Bizde göstermiyorlar. Ayrıca yeni kesilmiş et aynı gün yenmez. Her türlü falsosunuz hocam. |
Bu aynı gün yenmez diyorum ben de duuydum bir yerden sebebi nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |