Şimdi Ara

Kural Dışı Konu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_8878574/mpage_1/key_//tm.htm#11220400

Kurallarda belirttiğimiz üzere "konunun yanlış yerde olması" unsurundan "1" ceza puanı almış bulunmaktasınız. Herhangi başka
    sebep ya da sebeplerle puan toplamınız "5" olduğunda forumdan uzaklaştırılacaksınız. Puan bildirimi, size PM yoluyla iletilecektir.

Açmış olduğunuz konunun yeri "Cep Telefonu Tavsiyeleri" alt forum başlığı olmalıdır.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_397/tt.htm

Lütfen kurallara dikkat etmeye özen gösterelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenCesur -- 16 Ocak 2007; 14:31:46 >

• Bence her ikisini de alma n72 bence n70 in gölgesinde kalmış telefon 3250 de kırmızılık problemi, jackta oynama ve kasada soyulma problemleri var. Anladığım kadarıyla symbian istiyorsun. Bence şu anda alınabilecek en iyi symbian lı tel n73 bende almak istiyorum ama biraz tuzlu. İşin içinden çıkamadım bende :)
  • özellikle hız için istiyosan 3250
    n72 bence 3250 ile karşılaştırılacak bi telefon bile değil özellikleri bakımından
    biraz şekil olduğu için(ki bence 3250 daha iyi) tercih ediliyo
    bence 3250...!
    yada n73 olabilir paran varsa...!
  • Eğer ses senin için önemliyse ve Otobüste,vapurda seyahat ederken radyo dinlerim diyorsan 3250.
    Sıradışı tasarım istiyorsan 3250.

Ekran konusunda Kırmızılık sorunu dışında bi fark yok N72.

Sanırım ikiside Symbian 60 kullanıyo.
  • n72 s60 8.1 kullanıyo eski ve yavaş

3250 s60 9.1 kullanıyo yeni ve hızlı...!
  • kamera hariç 3250 derim kamerada kırmızılık var ama olsun
  • Eğer kamera kalitesi sizin için çok önemli değilse Nokia 3250 modelini tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scan
    Bence her ikisini de alma n72 bence n70 in gölgesinde kalmış telefon 3250 de kırmızılık problemi, jackta oynama ve kasada soyulma problemleri var. Anladığım kadarıyla symbian istiyorsun. Bence şu anda alınabilecek en iyi symbian lı tel n73 bende almak istiyorum ama biraz tuzlu. İşin içinden çıkamadım bende :)

Evet özellikler Symbian istiyorum..
    Bende önce N73 düşündüm ama bayaa tuzlu...

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..
    Eğer kamera kalitesi sizin için çok önemli değilse Nokia 3250 modelini tavsiye ediyorum.

Şimdi tam anlayamadım . Şu kırmızılık sorunu nedir. daha önce hiç bir telefonda böyle bişey görmemiştim..

• 3250 i tavsiye ediyorum
    dizayn,tasarım,ses çıkışı,symbian 9.1 vs
    tabi n72 nin de üstün olduğu özellikler vardır(video gibi vs)
    ama 3250 daha iyidir
  • quote:

Şimdi tam anlayamadım . Şu kırmızılık sorunu nedir. daha önce hiç bir telefonda böyle bişey görmemiştim..

http://forum.donanimhaber.com/m_11605344/tm.htm

Fotoğrafların orta bölgesinde kırmızı ton mevcut... Bunun yanında telefonun kamerası kendi segmentindeki telefonlara göre zayıf performans sergiliyor.
  • 3250 kullanan birisi olarak senin için müzik ön plandaysa 3250
  • eğer dijital fotoğraf makinam var her an yanımda taşırım filan diyorsan 3250 yi seçmelisin. kırmızılık sorunu büyük bi sorun 3250 başlığından bu sorunlu fotoğrafları görebilirsin... 3250 seste iyi döner mekanizması biraz sakat gibi duruyor ve zamanla sorun çıkartıyor ama yeni nesil telefonlasrın malzeme kalitesi zaten kötüü bunu biliyoruz. simbiyan sürümü dışında n72 ile 3250 arasında fark yok 3250 simbiyan 9,1 kullanıyor. n72 8,1 kullanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.