Şimdi Ara

Kural dışı başlık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: death44

    quote:

    Orijinalden alıntı: Elite `

    Araştırmalarıma göre 780 SLI tek 780ti'dan daha çok performans göstermekte.



    sli sıkıntı alttaki kart ısınır shuttrin olayları vs tek kart daha iyidir madem sli yapma planınız var biraz daha verip 295 x2 alın amd hem sıvı ve hava soğutma olarak hybrid bir soğutması var

    SLI'ın avantajlarını ve dezavantajlarını bilmekteyim Lakin bu micro stuttering sorunlarının aşıldığını düşünüyorum Fazla da bir ısınma olacağını düşünmüyorum Malum DirectCU II soğutma var SLI'ın bana gelişi 2800 TL bahsettiğiniz kart 4.500 TL'den aşağı değil pek mantıklı ve tutarlı bir tavsiye olarak gelmedi bana açıkcası ve FHD çözünürlük için 295x2 çok aşırı ve çok fazla 8 gb bellekli kartı ne yapayım en aşağı 2K'da kullanılmalı o kart yoksa gücünü kullanamaz ve göremezsiniz verdiğiniz paraya yazık Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.




  • hsntrk kullanıcısına yanıt
    Aynı psu'nun 1000w ile 1300w arasındaki fiyat farkı az olduğundan ötürü bunu tercih ettim daha uzun ömürlü olması açısından.
  • mert_1925_ M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Hocam bence çok iyi.Ama trktlh'ye bende katılıyorum.4770 yerine 4930 alsan daha iyi olabilir.Ama çok bir şey farketmez herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam valla tek söyleyebileceğim o fiyat bandında evo almıcağım :D ben de şimdi onlardan birini almaya kalksam kararsız kalırım ama sandisk extreme kayıyorum gibi biraz :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.