Şimdi Ara

KUNDUN+3 NASIL +6 OLUR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kundun+3 kutusu nasıl +6 oluyor ?? duyduğuma göre Goblin'de chaos ile oluyormş ama nasıl olduğunu bilmiyorum...bilen varsa yardımcı olabilirmi ??

• kundun 3 den 6 yapmak diye bişey yok zaten kundun+6 yok enfazla 5 var
    onu da tarkanda golden tantalos kesersen çıkar
  • lorenciyadaki demirciden yapılıyor ama herkes yapamaz
  • thecheby nasıl yapılıyo bize de anlat öğrenelm
  • o zamanda bu işin anlamı kalmaz ama yasaktır yakalanırsan banlanırsın.sadece box of kunduna yapılmıyor yüzüklere kolyelere de yapabilirsin.buda bug dedikleri şey
  • aga pmden anlatsana allah aşkına bana pmden yada msnden ulaş MSN: ozan---@hotmail.com
  • yaf o dediğin şey en fazla +2'ye kadar oluyor....
    yani mesela gold medal yada sarı kutular varya onlardan kundun+2 yapılıyor bug sayesinde...ama +3 yapilmio.... bide yüzükelr +9 oluyor.... Satan + Melek +9 oluyor ..... Dinoya yada küçük at'a ek özellik ekleyebiliyorsun Life sayesinde.......
  • KageBunshinNoJutsu kardeşim msn mi ekle ozan---@hotmail.com konuşalım
  • öyle anlatmayla olacak iş değil bu beni izlemen lazım.anlatmakla anlayamazsın.
  • ya bak şimdi
    gideceksin bi satıcıya + sı olmayan bi armor alacaksın,sonra o eşyayı satıcı ya satarken tam sattığın anda esce basacaksın sonracığıma cancel dicen bi bakacaksın kasandaki satılan yer boş ama dolu gibi :D sonra oraya kundumu koyacaksın ve yanındaki bi kkutucuğada basacaksın blesi al sana kundum +5 +6 :D
  • aynı anlattığı gibi ben genelde lorenciada demircide yapıyorum,al 3 karelik yer kaplayan bişe satarken esc yap sonra silahın var gibi gözüktüğü ama olmadı yeere ne istersen aklına ne gelişrse neye özellik eklemek istersen koy ve bas +6 yapana kadar bless sonra soul life canın ne isterse

ama bende sana tavsiye reflect damage li bir kolye veya yüzük +9 yap manyak oluyorsun buda benden tüyo
  • çok teşekkürler
  • mu- dream hakkinda bilgisi olan var mi?? ayriyetten+6 kundum yok +1 den +2 yapiliyoda gerisini bilmem
  • :D kardes ler ben dende box heavenden kundun yapmayı biliom
  • ulan sende öğrendiysen bu bugı yapmayı ben daha yaparsam 2 olsun
    kunduna +3'e kadar oluyor
    kolye ve yüzükler +9 yaptım +11,12 hiç denemedim
    ama demek sen öğrendiysen bunun nasıl yapıldığını anlaşıldıki ben eskimiş bir bug kullanıyorum
    sen git kumda oyna alper123

• hahahaha olm len sen daha doğmadan ben bug yapiodum len ama bizmuda yapilmio tabi hep tarama yapio adminler.tabi sizin server dandik die hic tarama yapılmıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper123 -- 27 Kasım 2005, 8:32:24 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.