Şimdi Ara

KUMARIN TA ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu kumar nasıl bir illettir.Yaklaşık 3 sene önce 30 tl bedava veriyor diye bir sitede kupon yapıp kazandım üniversitenin en başında şimdi ne hallere düştüm. Yaklaşık ozamandan sonra 100 bin kaybetmişimdir. Gerçekten bunun yüzünden beyninizi kaybediyorsunuz. Her türlü sitede oynadım her yolu denedim yine de bir ton kaybettim. En başlarda 2 alır 1 verirdi. Şimdi yaklaşık bir yıldır 10 kere alıyor 1 kere veriyor. Yani artık kazanmak imkansız oldu. Farklı sitelerde oynadığım halde o en başlarda gördüğüm miktarları elleri hiç göremedim 1 senedir. Nasıl takip ediyorlar bunu ya. Her seferinde bırakıcam diyorum en son 3 bin borcum kaldı diye onu öderim diye girdim en az 5 6 bin kaybettim. O borcu ödeyebilecek parayı kaybettim. Okuduğumdan dolayı çalışmıyorum bu yüzden de elime az para gelince hemen daha fazla yapmaya çalışıyorum. Yaklaşık 1 senedir bırakmaya çalışıyorum ama hep aynı döngüyü yaşıyorum. Gerçekten kafayı yicem. Doktor vs dışında bundan kurtulmanın yolu yok mu ? Çoğu bağımlılıkta bırakıcam diyorum ama hep yapıyorum. Beynimin bir yerinde bir eksiklik oldu gibi hissediyorum. Yapmıcam dediğim şeyleri sürekli yapıyorum. Fikir verin lütfen bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KuralcıBaba K kullanıcısına yanıt
    Allah yardımcın olsun dostum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke kral keşke

• Kaybedeceğini bile bile neden devam ediyorsun?

1 kere arkadaşımın isteği ile girdim ilk girenlere kazandırıyor dedi.

500 TL yatırdım 3200 oldu, sonra 500 TL ye inince çıktım parayı çektim. Daha da girmem mesela.

şuan borsa dayım 200 bin tl üzerinde kaybım var fakat elimde kağıt var, kumar deli misin ailesini yıkanlar var duymuyor musun?

• fth F kullanıcısına yanıt

Reis haklısın farkındayım bende ama insan bazen cidden neden yaptığını anlamıyor. Geçen mesela ilk defa 3 katı yaptım çıksana dimi ama çıkmadım yine kaybettim tüm parayı. Öncelerinde 20 bin kazandığım günün ertesi tüm parayı vermiştim bir kere üstüne bir de 10 bin kendi cebimden kaybetmiştim. Harbiden akıl işi değil bu. Şuan bırakmaya çalışıyorum ama parça parça kaybediyorum geri alırım belki diye ne anlamı var ki yine kaybediyorum.

• hacı ha yoldan geçene para vermişsin ha kaybetmişsin. bence profesyonel bir destek almalısın..

• SISU kullanıcısına yanıt

Cidden bildiğin bağış yapıyorum her seferinde kafayı yicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bağımlılığa çevirmen kötü olmuş.

• Alpc1907 kullanıcısına yanıt

Bağımlı olmadan oynayabilen var mı ?

• Keskin dönüş lazım bırakmak için. Öyle azaltarak olmuyor. Cart diye bırakmak ve başka şeylere yönelmek gerek.

• çözüm basit hiç başlamayın

şöyle deyin kendinize

oynamayacağıııım oynamayacağııım daha gencim hayat tecrubem yok düzeni kuran onlar kandıyorlar bizi ihtiyacım yoook çalışırım daha güvenli yollar var yiyiyorlar bizi yiyiyorlar.donuma kadar soyarlar beni donumu yeni aldım mikili olmaz hatırası var almayın onuuuu deyin ve hiç bulaşmayın geçer.

batan çıkamaz sigara gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.