|
Beyler bu kumar nasıl bir illettir.Yaklaşık 3 sene önce 30 tl bedava veriyor diye bir sitede kupon yapıp kazandım üniversitenin en başında şimdi ne hallere düştüm. Yaklaşık ozamandan sonra 100 bin kaybetmişimdir. Gerçekten bunun yüzünden beyninizi kaybediyorsunuz. Her türlü sitede oynadım her yolu denedim yine de bir ton kaybettim. En başlarda 2 alır 1 verirdi. Şimdi yaklaşık bir yıldır 10 kere alıyor 1 kere veriyor. Yani artık kazanmak imkansız oldu. Farklı sitelerde oynadığım halde o en başlarda gördüğüm miktarları elleri hiç göremedim 1 senedir. Nasıl takip ediyorlar bunu ya. Her seferinde bırakıcam diyorum en son 3 bin borcum kaldı diye onu öderim diye girdim en az 5 6 bin kaybettim. O borcu ödeyebilecek parayı kaybettim. Okuduğumdan dolayı çalışmıyorum bu yüzden de elime az para gelince hemen daha fazla yapmaya çalışıyorum. Yaklaşık 1 senedir bırakmaya çalışıyorum ama hep aynı döngüyü yaşıyorum. Gerçekten kafayı yicem. Doktor vs dışında bundan kurtulmanın yolu yok mu ? Çoğu bağımlılıkta bırakıcam diyorum ama hep yapıyorum. Beynimin bir yerinde bir eksiklik oldu gibi hissediyorum. Yapmıcam dediğim şeyleri sürekli yapıyorum. Fikir verin lütfen bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt