Şimdi Ara

Kulupten Lisans Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta persembe gunu klubume gıttı ve lısansımı ıstedım adamlar bana 2bın ytl getır lısansını al dedıler ben dedım hocam bu cok para ben sızın macıınıza ıdmanınıza bıle gelmıyorum falan fılan derken 1bın ytl dustuler dedım buda cok bukdra lısans olurmu fılan dedım sızden yetkılı ıle gorusucem derken yetkılıyle gorusursun oda bı 100-200 ytl dsurur dedıler.benım merak ettıgım konu su bu ıste bır bıtyenıgı varmıdır yokmudur 2bın ytl'ye maca cıkmamıs 18 yasında hıc bır ılıskısı olmayn adama bu para cok deılmı aynı zmanda bu fıyatlar sabıtse nasıl bukdr dusebılıyorlar.

• Suç sende dostum. Zamanında düşünecektin. Ama 3-5 sene içinde iptal oluyor. Ama kulübün vize yaptırmazsa lisansına. Daha beterleride var. Kaç milyar istemişlerdi arkadaştan. Eğer iyi bir takımda oynayacaksan lisansının peşine düş. Oynamayacaksan salla : ))
  • Kulüp Göztepe mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 25 Temmuz 2008; 19:14:16 >
  • bjk pilot takım şöyle bır sey varmı hıc bır resmı maca cıkmayınca ucretsız alma gıbı bısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazz1925 -- 25 Temmuz 2008; 23:22:27 >
  • hocam lisansı kulüp mü veriyor , gençlik spor müdürlüğü mü .
    benim bildiğim spor müdürlüğünden iki resim , 3-5 ytl para ile veriyorlar. tabi benim dediğim ferdi sporcular için . kulüp sporcuları da o kulüpte kayıtlı olduğunu gösteren belge götürüyor. bence sen il spor müdürlüğüne şikayet et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Unique

Kulüp Göztepe mi?

Kulüp kelimesini doğru yazan birini ilk defa gördüm.
  • kımı dıyor hıc resmı maca cıkmadıysan bedava alırsın kımı dıyor bu sene lısanslar 600 ytl kımı dıyor tanıdıkvarsa 100ytl ye de alırsın kımı dıyor bnlar sana zarf atmıs ınanma ne koparırlarsa kardır kımı dyor lısans yasa gore deısır kafam allak bullak oldu :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.