Şimdi Ara

Kültürel Miras ve Turizm Bölümü yardımlaşma dayanışma (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
21.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben devlet memuruyum bu bölümü seçecem galiba, benim için 2 yıllık diploma önemli emeklilik zaten geldi. Bu bölümü bitirirsem emekli olmayıp herhangi bir müze yada kütüphaneye geçmeye çalışacam.Sizler önerirmisiniz puanım 254 istanbul üniversitesi açık öğretim olarak seçmeyi düşünüyorum, netten vizeler oluyormuş. Okumayı severim o yüzden bu bölümü kendime yakın gördüm siz ne dersiniz yoksa daha basit bir bölümmü seçmem lazım.Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anadoluparsı

    Arkadaşlar ben devlet memuruyum bu bölümü seçecem galiba, benim için 2 yıllık diploma önemli emeklilik zaten geldi. Bu bölümü bitirirsem emekli olmayıp herhangi bir müze yada kütüphaneye geçmeye çalışacam.Sizler önerirmisiniz puanım 254 istanbul üniversitesi açık öğretim olarak seçmeyi düşünüyorum, netten vizeler oluyormuş. Okumayı severim o yüzden bu bölümü kendime yakın gördüm siz ne dersiniz yoksa daha basit bir bölümmü seçmem lazım.Teşekkürler.

    İstanbul Üniversitesi'nin sistemi hakkında bilgim yok. Gezmeyi tozmayı, tarihi seven müzeleri pas geçmeyen biriyseniz bu bölümü okuyun derim.
  • anadoluparsı kullanıcısına yanıt
    okulu bitirince geçiş garantimi..?
  • eğer üniversiteyi bitirirsek geçiş garanti değildir ama geçebilirsem devam ederim yoksa emekli olurum yapacak bişey yok.
  • Kültürel Miras ve Turizm bölümü açık öğretim mi?
    ayrıca bu bölümü bitirince turist rehberi olunabiliyor mu?
    Kültür bakanlığını aradım, o bölümle rehberliğin alakası yok dediler ?????

    Peki bu bölümü okuyanlar işi nerden bulacak? mesela bitirdik, kültür bakanlığında felan memur olabilirmiyiz acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko1933 -- 13 Ağustos 2015; 21:07:34 >
  • Konuya ilginiz varsa, bu konulardan zevk alıyorsanız, cüzdanınızda müzekart taşıyorsanız, fotoğraf makinenizi yanınızdan eksik etmeyen biriyseniz bu bölüm keyfine okunacak bir bölümdür. Maddi anlamda bir şey kazandırmaz. Turist rehberi olamazsınız ancak genel kültür ve insana yeni ufuklar kazandırma anlamında AÖF deki en iyi bölümdür.

    Avrupa'daki üniversitelerde Kültürel Miras ve Turizm master programları olmasına rağmen Türkiye'de ezik bir bölüm olarak görülür.
  • zevk için okuyacaksanız bilmem ama sırf 2 yıllık bitirmek içinse sakın bulaşmayın, ayrıca ne ders kaynağı ne test ne çıkmış soru çok zor.Ben istanbul auzafe kaydoldum ama bin pişmanım. Diğer bölümler o kadar aktifken bu bölümde ne yardım ne bişey bulaşılmayacak bir bölüm hemde zor.
  • anadoluparsı kullanıcısına yanıt
    İstanbul'dakini bilmiyorum ancak Anadolu Üniversitesi'ndeki bölüm keyifliydi, kaynak konusunda da önceden çıkmış sorularda da bir sıkıntı olmadı.
  • Vize sınavları başladı ayın dokuzunda bugün 13 ü oldu hala bir tek sınavı bile olamadım nasıl bir sistemleri varsa o sistemi kime emanet ettilerse yazıklar olsun. Gece bekliyorum yok sabah bekliyorum yok gündüz yine yok sınava girilmiyor. Ne auzefi nede bölümüm olan kültürel miras denilen içinde hiç alakasız konuların olduğu bölümü tavsiye etmiyorum keşke o puanla gidip başak üniversite ve bölüm yazsaydım. :(

    Faceden auzef sayfalarına girince herkes görür milletin perişanlığını.
  • anadoluparsı kullanıcısına yanıt
    Keşke Anadolu Üniversitesi AÖF'ye girseydiniz, sistem sorunsuz işliyor. Dersler ve bölümden de keyif alırdın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traxxas -- 15 Kasım 2015; 9:26:40 >
  • Bu bölümü kimseye tavsiye etmiyorum sadece ve sadece bu bölümü okumak için okumaya meraklılara tavsiye ederim yoksa vebal alırım.
  • İstanbul Üniversitesi sistemi itibariyle kendinden nefret ettiriyor anlaşılan. Hangi bölüm olursa olsun Anadolu Üniversitesini tavsiye ederim. Ancak en baştaki mesajımda da yazdığım gibi turizm, arkeoloji, sanat tarihi gibi bölümlere ilgisi olmayanlara, gezip tozmayı sevmeyenlere, müzeleri pas geçenlere bu bölüm eziyet olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traxxas -- 10 Aralık 2015; 14:20:49 >
  • konuyu hortlatayim. bu bölümden mezun olunca turist rehberliği olunabiliyor mu. kokart almak gerekli biliyorum ama herkes alamıyor belirli bir üniversiteyi okuman gerekiyor deniyor. bu bölüm ile ilgili bilgi bulamadım.
  • entrophy E kullanıcısına yanıt

    Tureb e mail attim, 5 yildir sertifika programlarini yapmiyoruz, olmak icin tur rehberligi bolumlerinden mezun olmaniz gerekiyor dendi. Anlamadigim sey ise dersler birbirine cok yakin, neden olmuyor ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.