Şimdi Ara

Kullandığınız az bilinen değerli uygulamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda kullanışlı, en sevdiğiniz, en çok kullandığınız, en yararlı uygulamalar şeklinde birçok başlık var. Az çok herkesin bildiği kamera, browser, launcher dosya yöneticisi tarzında uygulamaları biliyoruz bu alışılmış uygulamaların dışında kullandığınız önem verdiğiniz uygulamalar varsa burdan paylaşabiliriz.


    VirusTotal : Sistem uygulamaları dahil bütün uygulamaları trojan, virus,solucanlara karşı 40tan fazla antiviruste tarayan bir uygulama.

    Play linki :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.virustotal


    Push-Up + Sits up vs : Spor yapmak isteyen arkadaşlar için yararlı olacağını düşündüğüm aynı yapımcıya ait birkaç farklı uygulama mevcut. Şınav - mekik - koşu ( mesafe- hız harcanılan kalori hesabı ) adım sayacı , bisikletle katedilen mesafe harcanan kalori vs gösteren uygulamalar. Şınav çekmek istediğinizde uygulama sizin seçtiğiniz düzeye göre antreman programı oluşturuyor. Telefonu zemine koyduktan sonra antremanı başlatıyosunuz. sensöre yaklaştığınızda veya burnunuzla ekrana dokunduğunuz zaman sayaç düşüyor. Günlük yaptığınız spor sayaçlarını geçmişe dönük kayıt edip görebiliyorsunuz.

    Play Linki :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android.pushup.lite







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.