Şimdi Ara

KULAKLIK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Yakın zamanda Iphone 3Gs alacağım. Iphone u aynı zamanda ipod olarak da kullacağımdan dolayı yeni bir kulaklığa ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Şu anda kullandığım kulaklık Sennheiser MX170. 100 tl yi aşmamak suretiyle bana kulakiçi kulaklık tarzı olmayan bir kulaklık önerirmisiniz ? (Kulakiçi kulaklık istemememin sebebi kulağımı rahatsız etmesi) Şimdiden teşekkürler...

geçirmezliği ve en önemlisi Beat sound tour da bile bulamadığım muthiş sesi var benim nacizane tavsiyemdirr.
  • Merhaba dilerseniz aşağıdaki kulaklık ilanıma göz atabilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_56340531/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56340531
  • Ben herkese akg k450 yi öneririm.Ses kalitesi çok yükses bası çok iyi ben alacağım.Orjinal satılan site:http://www.amazon.com/AKG-K450-Premium-Foldable-Headphone/dp/B0028N78C0/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1345700689&sr=1-1&keywords=akg+k450 burdan alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat6n

Ben herkese akg k450 yi öneririm.Ses kalitesi çok yükses bası çok iyi ben alacağım.Orjinal satılan site:http://www.amazon.com/AKG-K450-Premium-Foldable-Headphone/dp/B0028N78C0/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1345700689&sr=1-1&keywords=akg+k450 burdan alabilirsiniz.

O Türkiye ye gönderiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    // Dark N10 Kasa // Seasonic M12II-850 EVO Güç Kaynağı // Asus ROG Strix X370-F Gaming Anakart // AMD Ryzen 5 2600 @4.1GHz İşlemci // Lepa Aquachanger 120 İşlemci Soğutucusu // Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) @2933MHz @CL14 Bellek // Asus ROG Strix GTX 1070 O8G Ekran Kartı // Corsair Force GT 120GB SSD // Western Digital Caviar Blue 1TB 7200 RPM HDD // Western Digital Elements Portable 2TB HDD // Windows 10 Single Language 64 Bit İşletim Sistemi // Asus VG248QE Monitör // Logitech G105 Klavye // Thermaltake Tt eSports Black Mouse // Steelseries Qck Mousepad // Logitech F710 Gamepad // Gamesir G4S Gamepad // Sony PlayStation Vita Slim v3.65 Henkaku // Samsung Galaxy S7 Edge // Sennheiser Momentum 2.0 Over-Ear Kulaklık // Dzat DF-10 In-Ear Kulaklık //

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Kulaklık amfisi önerisi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki dünyanın heryerine kargo ile gönderiliyormuş. gümrükte fazla sıkıntı olmuyor.

Tabiki dünyanın heryerine kargo ile gönderiliyormuş. gümrükte fazla sıkıntı olmuyor.

Lütfen yanlış bilgi verip forum üyelerini yanlış anlaşılmalara sürüklemeyiniz. Bahsettiğiniz ürünü Amazon Türkiye'ye yollamıyor.

Saygılarımla...
  • Üzgünüm bende ilk başta bakmamıştım sonradan fark ettim fakat bu kulaklığın orjinalini bulup yurt dışından alacağım. İlk başta ebay dan baktım fakat sahte olduğu iddialarından dolayı kararımı değiştirdim şimdi araştırıyorum. Türkiyede fiyatları 150 TL üzerinden olduğundan dolayı burdan almak istemiyorum. Yurt dışında genellikle 65$ 70$ dolar civarında olduğu için yurt dışından alacağım. Sizinde bir site tavsiye etmenizi istiyorum. Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: fastfalcon

quote:

Tabiki dünyanın heryerine kargo ile gönderiliyormuş. gümrükte fazla sıkıntı olmuyor.

Lütfen yanlış bilgi verip forum üyelerini yanlış anlaşılmalara sürüklemeyiniz. Bahsettiğiniz ürünü Amazon Türkiye'ye yollamıyor.

Saygılarımla...

Evet Türkiye'de AKG ürünlerini temin eden siteler var. Fiyatları da gayet uygun. Benim önereceğim model ise AKG K403 ve K 404 modelleri olabilir. Ama almışken iphone uyumlu mikrafonmlu bir model al ki telefonu da kullanabilesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.