Şimdi Ara

KULAKLIK TAVSİYELERİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyuncu kulaklığı almak istiyorum fakat birçok model arasında çok kararsız kaldım malum oyuncu kulaklarınıda deneyip alamıyoruz ki istediğimiz performası deneyip görelim.

    Benim istediğim özellikler öncelikle derin basslar yüksek ses, güzel bir tiz sadece oyun değil filmlerde ki performans da yeterli olsun. 5.1 yada 7.1 falan aramıyorum.

    Aklımda bir kaç model var sizlerinde tavsiylerini bekliyorum lütfen, logitech çok istiyorum gerek malzeme kalitesi olsun ve garantisi sağlam ama ses çok yetersiz gibi yorumlar aldım.

    1- Logitech g230
    2- Razer Carcharias
    3- Asus Cerberus
    4- Steelseries Siberia V2



  • http://www.gameekstra.com/Creative-Sound-Blaster-Tactic-3D-Fury-Mikrofonlu-Kulaklik,PR-4079.html

    Bunu tavsiye ederim sana.Rage kullanıyorum ses kalitesi gayet güzel.Fury bu fiyata bence güzel ve kullnışlı bir ürün.Ses kartı olması önemli,istersen ses kartsız da kullanılabiliyor ve kablosu da yumuşak güzel.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Georgearkin kullanıcısına yanıt
    Çok fazla satın alındığı için ve Logitech kalitesine güvendiğim için G230 aldım ama ses seviyesi gerçekten çok düşük çıktı iade etcem o kadar Logitech ürünü satın aldım ama kulaklık konusunda çok yetersiz g230 böylece öğrendim ki 90 dB hassasiyeti olan kulaklık alınmazmış iade edince yerine Steelseries Siberia V2 alcam 112 dB ayrıca 50mm çapı daha düzgün bass olur diye düşünüyorum.
  • kaliteli ses vermesi önemli.Logitech kaliteli ama bence creative daha iyi.Kardeşimde G930 var bende creative rage,benimkinin sesi daha güzel geliyor.Fury 40mm ama bence seni tatmin eder incelemeleri filan oku istersen.Önemli olan fiyatına göre iyi performans vermesi cok fazla da açılmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.