Şimdi Ara

Kulaklik ses gecikmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Trust fyber 21488 bluetooth kulaklik aldim.Telefonda ve pcde ses gecikmeli olarak geliyor.Ama bilgisayarda bariz belli oluyor.Kulakligin mikrofonunu devre disi birakin denmis arastirdigimda ise yaramadi.Yardimci olabilecek var mi?
    Tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • - Bluetooth 2.0 bant genişliği düşük olduğundan gecikme yapabilir. Önce kabloyla bağlayıp deneyin sorun çözüdüyse Bluetooth 4.0 A2DP destekli cihazları kullanın.
    - Şarjı düşük olabilir. "Kıllanma klavuzuna" :) bakarak uygun sürede tam şarj edip tekrar deneyin. Tam şarj için en az 4 en fazla 9 saat şarj edin. Usb şarj'dayken de deneyebilirsiniz.
    - Bluetooth bağlantısını etkileyebilecek konumlardan uzak durun. Kablosuz telefon, mikrodalga, kablosuz aktarım yapan cihazlar vb..
    - İzlediğiniz filmler codec kaynaklı ses senkron sorunu olabilir. Farklı bir oynatıcıda deneyin yada codec kurun.
    - Windows ses hizmetini tekrar aktif edin. Ara çubuğuna hizmetler yazın. Yerel hizmetleri görüntüleye girin. "Windows Ses" hizmetini durdurup tekrar başlatın. Gerekirse bilgisayarı yeniden başlatın.
  • ismailchakar İ kullanıcısına yanıt
    Telefonumda ve başka bilgisayarlarda sorun yok. Fakat şu anda kullanmış olduğum bilgisayarımda bluetooth kulaklıklarımda ses geç geliyor. Yukarıdaki tavsiyeleri defalarce kez denedim fakat hiç birisi çözüm olmadı. Yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.