Şimdi Ara

Kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben çok yakın bir zamanda kulaklık almayı düşünüyorum ancak hala karar verememiş durumdayım. Öncelikle metal müzik dinliyorum bunu belirtmeliyim sanırım. Müziği dışarıda dinleyeceğim. İlk başta sennheiser hd205 almayı düşündüm ancak pek tatmin edicek gibi durmuyor. Sonra beats i önerenler oldu ancak o da metal müzik için iyi değil diyorlar. Fikir öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Fiyat olarak çok uçuk olmazsa iyi olur ama aklınızda varsa yinede yazın lütfen çünkü yurt dışından da getirtme ihtimalim var. 2. planda da samsung galaxy s2 kullanıyorum ve müzik kalitesini beğenmiyorum bir player da almam lazım onun içinde önerilerinizi yazarsanız sevinirim ancak onun fiyatının biraz uygun olması lazım

• S2 nin sesi birçok playera taş çıkaracak bir kaliteye sahip. Hatta en iyi sese sahip telefon denebilir. Büyük bir fark istiyorsanız iyi para çıkarmanız gerekir. Kaç tl bütçeniz var kulaklık içın? Ve kafaüstü mü alacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kafa üstü alacağım s2 nin sesini beğenmememin sebebi ben biraz gürültülü dinlediğim için. Sesi biraz kısık s2 nin. Bütçeye gelirsek Türkiye içi 250-300 lira civarı diyebiliriz ancak büyük ihtimalle Amerikadan getirteceğim orda daha ucuz diye biliyorum kulaklıklar o yüzden biraz daha yüksekte düşünebiliriz sanırım
  • Bu arada 250-300 dedim ancak daha uygun olması daha güzel olur tabi.
  • Ultimate Ears triplefi 10 Türkiye de ikinci elleri 250-350 tl arası değişir. Metal için biçilmiş kaftan bir kulaklık kendisi.

• 2. el istemiyorum aslında 0 dersek ?
  • Bu arada bu kulaklığa baktımda kulak içi bu söylediğiniz headset şeklinde bir şey bakıyorum ben
  • Dışarıda kullanmayacaksanız grado ürünlerine bir bakın.

• Dışarıda kullanacağım. Yabancı sitelerde de biraz baktımda genel olarak AKG k701, grado sr225i ve grado sr80i öneriliyor genelde metal müzik dinleyenlere
  • Dışarıda kullanacaksanız gradoları boşverin.

• Dışarıya çok ses veriyor diyorlar o yüzden boşverin dediniz herhalde ancak şuan benim için ön planda olan ses kalitesi açıkçası hem evde hem dışarıda kullanacağım için ve müziksiz yapamayan bir insan olduğum için benim için en güzelini istiyorum açıkçası
  • Şuanda aklımda 3 kulaklık var biraz bakındım da, 1- Grado SR 225i Prestige Series Headphones 2- Audio Technica ATHM50 Studio Monitor Headphones 3- AKG K702 Headphones
  • Ath-m50 çok bas yığını bir kulaklık. Belkı audio technica a serisine bakabilirsiniz.

• Grado sr 225i ve AKG k702 bayağı öneriliyor o 2si arasından tercih yapıcak olsam ne derdiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

S2 nin sesi birçok playera taş çıkaracak bir kaliteye sahip. Hatta en iyi sese sahip telefon denebilir. Büyük bir fark istiyorsanız iyi para çıkarmanız gerekir. Kaç tl bütçeniz var kulaklık içın? Ve kafaüstü mü alacaksınız?

Ya senin kulaklar haşat ya da işkembe-i kübra...En iyi sese sahip telefon faslını geçtik zaten de mesela hangi çalarlara taş çıkartır S2?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotunBinTuman -- 9 Ekim 2012; 21:05:35 >
  • Kulaklıkta kararımı verdim sanırımda onun yanına düşük fiyatlı hafızası en az 4gb yükses ses ve ses kalitesi olan bir player arıyorum bol özellikli bir şey istemiyorum hatta küçük olması işime gelir cebimde yer kalmıyor ancak bi liste veya grup-tümü-albüm tarzında ayırma özelliği olursada hoş olur açıkçası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.