Şimdi Ara

Kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar başlıkta belirttiğim gibi telefonum için kulaklık arayışı içerisindeyim. Film ve müzik dinleyen biri olduğum için Bluetooth'ya da kablolu kulaklık arıyorum ama bir türlü karar veremedim, bu konuda bana yardımcı olacak siz değerli arkadaşlarımdan yardımlarınızı bekliyorum. Bütçe olarak 400-500 arası çıkabilirim, daha alt bütçelerde de iyi kulaklıklar varsa onları da değerlendirebilirim. Ses netliği önemli, Bluetooth kulaklık olursa şarji biraz daha iyi kulaklık olursa memnun olurum. Telefonum kulaklık girişi olmadığı için ses çıkışı olarak Type-C kullanıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • OnePlus Buds Z var. Genel olarak yorumu güzel diyorlar. Bu linkten ulaşabilirsiniz. İncelemesine ise buradan ulaşabilirsiniz. Dolby Atmos desteği de var.

  • tomb.raider kullanıcısına yanıt
    Listeye ekliyorum. Başka seçenekler varmı bakalım.
  • Dises28 D kullanıcısına yanıt

    Yakın zamanda benim de almayı planladığım bir kulaklık. OnePlus telefonum olduğundan ötürü almak istiyorum açıkçası. Bir ara 1MORE bakmıştım ama vazgeçtim. Xiaomi'nin airdots pro 2 vardı. Onunda incelemesi burada. Ürün ise burada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 6 Şubat 2021; 19:55:52 >
  • Bende kararsız kaldım nasıl bişey alayım diye.
  • 650 yazmışım ama yurt dışı fiyatıymış. Ürün burada. İyi-kötü yorumlar genel olarak dengeli. Gömenlerde var, yükseltende. Bu gibi ürünlerde kullanılınca iadesi de zor oluyor maalesef. O yüzden kaliteli bir ürün almak gerek. Abim ise geçenlerde şu ürünü almıştı. Gayet memnun olduğunu söyledi. Eğer bu tarz kulaklıklarla ilgilenirseniz bunu da ekleyebilirsiniz. Bass olsun, ses kalitesi olsun gayet tatmin edici seviyedeymiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 6 Şubat 2021; 19:59:25 >
  • tomb.raider kullanıcısına yanıt
    Bluetooth olacaksa en dikkat ettiğim şey şarj süresi. Tatmin eder mi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.