Şimdi Ara

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
3
Favori
91.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ATH-CK100 nasıl hocam fiyatı W3 IE8 civarında. Performansını merak ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azizim

    ATH-CK100 nasıl hocam fiyatı W3 IE8 civarında. Performansını merak ettim.


    CK100 Audio-Technica'nın 3 balanced armatürlü modeli. Fiyatıda baya yüksek seviyelerde dediğiniz gibi. Ama genelde çok tutulan daha doğrusu kullanılan bir model değil. Kullanan kişiler CK10'nu daha çok tercih ediyorlar CK100 yanında. Ama sonuç olarak denemeden bir şey demek elbette pek mümkün değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thetrooper00

    quote:

    Orijinalden alıntı: Azizim

    ATH-CK100 nasıl hocam fiyatı W3 IE8 civarında. Performansını merak ettim.


    CK100 Audio-Technica'nın 3 balanced armatürlü modeli. Fiyatıda baya yüksek seviyelerde dediğiniz gibi. Ama genelde çok tutulan daha doğrusu kullanılan bir model değil. Kullanan kişiler CK10'nu daha çok tercih ediyorlar CK100 yanında. Ama sonuç olarak denemeden bir şey demek elbette pek mümkün değil.

    Onun fiyatı da yüksekmiş. Forumda bu IEM kulaklıklara çok para veriliyor aslında bu markaların üst sınıf IEM lerini de alıp denemek lazım ama alan yok.




  • @Azizim, aslında forumda dediğiniz gibi hi-fi düşkünü bir çok insan var. Ama yurtdışında tutulan bir çok kulaklık malesef ülkemizde bilinmiyor. Audio-Technica markasıda bunlardan aslında en bilinmesi gerekenlerin başında geliyor. Aslında o kadar çok alternatif var ki, ki insanlar tanıdık bir isim olmayınca uzak duruyorlar.

    Ben yakın bir zaman içinde bir Ck10 alma planı kurdum kafamda ama bakalım ondan önce alınacaklar var şimdilik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thetrooper00

    @Azizim, aslında forumda dediğiniz gibi hi-fi düşkünü bir çok insan var. Ama yurtdışında tutulan bir çok kulaklık malesef ülkemizde bilinmiyor. Audio-Technica markasıda bunlardan aslında en bilinmesi gerekenlerin başında geliyor. Aslında o kadar çok alternatif var ki, ki insanlar tanıdık bir isim olmayınca uzak duruyorlar.

    Ben yakın bir zaman içinde bir Ck10 alma planı kurdum kafamda ama bakalım ondan önce alınacaklar var şimdilik.

    Güzel olur hocam bir çeşitlilik olur. Çünkü bu üst sınıf IEM lerde devamlı IE8 ve W3 adı geçiyor gerçi ben de IE8 kullanıyorum ama yurtdışı alışverişlerinden pek anlamadığım için buradan alıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: thetrooper00


    quote:

    Orijinalden alıntı: konix

    cks90 bass solid serisi kulaklıkları ne zaman tr de satıcaksınız?


    CKS90 23 Nisan günü itibariyle Japonya'da satışa çıkıyor. Şu anda firmalar ön sipariş veriyorlar ama ilk çıkış fiyatları baya yüksek olacak. O nedenle muhtemelen ürün fiyatları oturana kadar satışta olmayacak. Ama bellide olmaz bakalım hayırlısı diyelim.


    Bu aralar kulaklık alıcaktımda.. O zaman şimdilik CKS70 alayım, 6 ay sonra falan fiyat makul seviyeye geldiğindede satıp CKS90 almak mantıklı olur inş..




  • Dediğim gibi bir süre sonra CKS90 fiyatları daha uygun seviyeye gelecektir. O zaman baktınız mantıklı geldi değiştirirsiniz.
  • Comply T400 IE8 için almak istiyorum ama bu uc sahne ve bass konusunda nasıl bir değişiklik yapıyor yoksa sadece izolasyonda mı etkili oluyor. Kulak yuvam biraz geniş Double flange ucların en büyüğünü kullanıyorum bu T400 de S-M-L boyutları var mı hangisi kulağıma tam oturur Ömer hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azizim

    Comply T400 IE8 için almak istiyorum ama bu uc sahne ve bass konusunda nasıl bir değişiklik yapıyor yoksa sadece izolasyonda mı etkili oluyor. Kulak yuvam biraz geniş Double flange ucların en büyüğünü kullanıyorum bu T400 de S-M-L boyutları var mı hangisi kulağıma tam oturur Ömer hocam?


    Comply uçlar basslarda özellikle bir artışa sebebiyet veriyor silikon uçlara göre. Bunda yalıtıma yaptığı önemli katkının etkisi var. Sahne konusunda ise sahne özelliklerine olumlu katkısı var genel manada ama tam tersi bir durumda yaşadığım kulaklıklar var. Bu nedenle IE8 ile denemediğimden dolayı kesin bir şey söyleyemiyorum. IE kullanan arkadaşlar bununla ilgili daha net yorum yapacaklardır.

    Genelde M boy çoğu kullanıcı ile uyumlu. Double Flange uçların en büyüğünü kullanıyorsanız muhtemel ki M boy olacaktır ama büyük boy almak daha mantıklı olur sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 20 Nisan 2010; 11:09:00 >




  • Kulak yuvam biraz geniş olduğu için double flange uc iyi oturuyor. Gerçi memnunum ama bu ucu da denemekte fayda var sahnede artma meydana geliyorsa kesinlikle almalıyım bass zaten yeterince var IE serisinde kullanan kim var ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 20 Nisan 2010; 12:19:58 >
  • Ben büyük kulak kanallı biri olarak Medium'un olacağına inanıyorum. Ben denediğim kulaklıkların hiçbirinde Large'a ihtiyaç duymadım. (IE7 hariç) İzolasyonları biraz azalıyordur belki Medium olunca ama kanalı kapatma konusunda problem çıkarmıyor.

    Bir de Large büyük olursa ucun ağzını çok kapadığından tizleri çok yontuyor. O yüzden ben genelde tercih etmiyordum.

    Ek olarak Comply almayı düşünüyorsan, Large alacak olursan yurtdışından 3lü paket felan alman gerekecek, maliyetli oluyor. Ben olsam Medium'u burdan alır denerim. Olmazsa Large için uğraşırım.

    Ayrıca ben bile Comply kullandığım zaman Ömer abiden alıyordum. Yurtdışından alacağım fiyatla nerdeyse aynı fiyata geliyordu

    (ebayde marcopoloca var ucuza gelen ama sadece griler var. Eski nesil olduklarından sertlikleri ve kulaklığa etkileri bu yeni serilere göre daha kötü)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 20 Nisan 2010; 12:49:42 >




  • bilgisi olan birine sormak istiyorum : vsonic r02 pro2 ile vmoda vibe arasında kaldım hangisi daha iyi, hangisini önerirsiniz? cx300ii tatmin etmedi beni...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inistanbul

    bilgisi olan birine sormak istiyorum : vsonic r02 pro2 ile vmoda vibe arasında kaldım hangisi daha iyi, hangisini önerirsiniz? cx300ii tatmin etmedi beni...


    Öncelikle ne zaman zamandır kullanıyorsunuz ama kulaklığınız elinize yeni ulaştıysa burn-in süreci sonuna kadar bekleyin derim. Çünkü direkt olarak ilk taktığınız gibi bir yorum yapmak pek sağlıklı olmaz. Daha sonra hangi konularda sizi tatmin etmediğini belirtirseniz onun üzerine yorum yapmak daha sağlıklı olur.
  • vmoda'yı bir kaç hafta önce aldım ve kesinlikle önermiyorum.Fiyatına göre makul bir ürün olduğunu kabul ediyorum.Fakat iyi sesi olan bir kulaklık olduğunu ve forumda aldığı övgüyü kesinlikle kabul etmiyorum.Boğuk detaysız basları,kalitesiz ve zaman zaman kontrolsüz tizleri olan,vurmalı enstrumanda tam hayal kırıklığı bir kulaklık.Nasıl olmusda um1 vs gibi kulaklıklarla karsılastırılmıs aklım almıyor.jvc marshmallow'larımın bile daha iyi ses verdiğini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Dying Wish -- 20 Nisan 2010; 18:34:00 >
  • 2 gün oldu alalı :) telefoncudan 10 tlye aldığım çakma sonyericsson kulakdışı kulaklıktan bile daha kötü sesi var, yani sonradan ne kadar açılabilirki... yeni bir şey için bakınıyorum, arkadaşın vsonic hakkındaki bu yorumu düşündürücü oldu...
  • Şimdi size şöyle diyeyim; bence cx300ii için bir süre daha bekleyin. Şayet belirli bir süre sonunda hala memnun değilseniz o zaman değiştirmeyi düşünürsünüz. İkinci olarak ilk defa iem kulaklık kullanıyorsanız bence doğru takamamış olma ihtimaliniz büyük çünkü mevcut kulaklığınızdan kötü olduğunu düşünüyorsanız.

    Vsonic, V-Moda'a göre daha çok dengeli bir kulaklıktır. V-moda'un bassları daha fazladır. Ama Vsonic çok daha temiz sese ve detaya sahip bir kulaklıktır. Ses rengi olarak daha parlak bir ses rengine sahiptir. Gerçi şu anda çok fazla seçemeyebilirsiniz ama sahne olarakta daha iyidir.

    Ama öncelikle yeni bir kulaklık almadan önce mevcut durumdan bir emin olun derim. En son hala ihtiyacınızı karşılamıyorsa, ondan sonra diğer modellerle ilgili kulaklık seçimi aşamasını düşünebilirsiniz. Ama mevcut kulaklığınızdan çok daha kötü olması bir şeyin doğru olmadığı düşüncesini uyandırdı bende.




  • siz bu kulaklıkları doğru kullanamıyosanız Ömer abi ne yapsın


    @MuttFTS.

    abi sen ıem olarak şu anda ne kullanıyosun westone 3leri satmıştın elinde dt770 var westonelada mı comply kullanıyodun hocam
  • valla hocam ilk paketini açtığımda benle beraber 3 kişi denedik, çok kötü olduğunu söylediler yani ortak karar, ilk defa kullanıyorum ama takmasını biliyorum çok şükür :), geleli yaklaşık 10 saat falan kullandım 2.günün sonu sanki biraz değişme var azda olsa,dinlemesemde açıp bi kenera koyuyorum. demin tiesto dinledim adamı atmosferine sokuyo şarkının :D ümit veriyo, açılcak daha inşallah... ama bununda ferkans aralığı baya düşük be kardeşim ya 19,22000, forumda okadar yazılıyo cx300 e karşı, psikolojik olarak rahatsız oluyo insan boşunamı aldık diye :) yani iyisini görünce daha iyisini alsaydım diyorum. ama markanın yarattığı bi hava var hiç değilse soran oldumu sennheiser diyorum :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

    siz bu kulaklıkları doğru kullanamıyosanız Ömer abi ne yapsın


    @MuttFTS.

    abi sen ıem olarak şu anda ne kullanıyosun westone 3leri satmıştın elinde dt770 var westonelada mı comply kullanıyodun hocam


    siz dediğin kimdir :)
  • O kadar diyoruz bulaşmayın şu Cx'lere, sakalımız yok ki sözümüz geçsin.

    Olmuş bir kere... Anladığım kadarıyla bass ağırlıklı dinlemeyi seviyorsunuz. Forumda halen Cx hastaları mevcut, hemen satıp Cks70'e geçin derim, atmosfer neymiş o zaman bir görün. Olmadı, V Moda yolları taştan...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.