Şimdi Ara

Kuga 2017 hayal kırıklığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x

    benim açımdan al birisini vur ötekine durumu var
    (bu segmentte kimisiyle kısa test sürüşü yaptığım kimisini bir kaç kez kullandığım araçların bazıları şöyle ix35,sportage,tucson,kuga, tiguan, kadjar, 3008, grandland, kodiaq, karoq, qashqai......)
    bu segmentteki araçların çoğunda yüksek yapılarından kaynaklı salınım ve yana yatma eğilimi yüksek bu nedenlede bana bir kaç model hariç çoğu sürüş zevki vermiyor.
    virajda araç zorlamayı seven birisinede zevk vereceğini sanmıyorum, ama birde şu nokta var bu tür araçlara bir süre sonra alışıyorsunuz bu alışma o aracın salınım veya yatma eğilimini azaltmıyor tabi ama siz aracın limitlerine daha fazla alışıyorsunuz ve sizi tedirgin etme ölçeği azalıyor.
    Uzun lafın kısası sadece kuga için değil bu segmentetki çoğu aracı ilk kez kullanan kişilerde yol tutuş anlamında bir yadırgama normnal
    3008 bi kullanın hocam..diğerlerinden farklı olduğunu anlarsınız..




  • bu söylediklerinizi tiguanda dahil tüm suvlarda hissedersiniz virajlarda hoş tiguan biraz daha iyi hepsi ile test sürüşü yaparak frester aldım 2k motor kombinasyonu ve boxer motor ile sedan d sınıfı ile aynı hızda tüm virajlari dönebiliyorum
    2k motor kombinasyonu bu grup araçlar için daha iyi ama ülkemizde vergi dilimi firmalara böyle araç getirtmek için zorluyor
    bende beğenmemiştim sadece kuga değil kadiaq crv 3008(tasarımı en iyisi) 5008 vs vs hepsini test ettim
  • Duster alın binin içinde pahalı oyuncakları yok motoru klasik ve sağlam çoğu şey mekanik hertürlü iş görür .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıklarımi okumadan yorum yapan arkadaşlar için söylüyorum. Ben aracı almak niyetindeyim değilim. Sadece kısa bir süre kullanma fırsatı buldum, gozlemlediklerimi yazdım. Bana ne hangi aracın daha iyi olduğundan. Sanki ford la nikah mi kıydım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın yok tutuşu tabi ki sedan araçlara alışkın olanlara kötü gelebilir ancak ben çok şikayetçi değilim. tabi şu da var, benim aracım benzinli ve 4 çeker. yol tutuşun iyi olmasında bunun da etkisi olabilir. çünkü araç yol durumuna bağlı olarak gücü sürekli tekerlekler arasında dağıtıyor. araçta bulunan 4 çeker bilgi ekranından bunu rahatlıkla görebiliyorum. hatta normal veya performanslı kalkışlarda bile araç kalkış şekline göre gücü tekerleklere dağıtıyor. örneğin performanslı şekilde kalkarsanız güç daha çok arka tekerleklere iletiliyor. normal kalkışlarda ise önden çekişli gibi güç ön tekerleklerde oluyor. yol tutuş da aynı şekilde virajda gaza basarsanız, araç çizgisinden çıkmayacak şekilde gücü tekerleklere orantılı bir şekilde dağıtıyor.

    Çekiş konusunda aracımın benzinli olmasından dolayı herhangi bir sorun yaşamadım. tabi ki benzer güçte sedan araçlardan daha kötü 0-100 değeri var ancak kasa büyüklüğü ve ağırlığı göz önüne alındığında normal diyebilirim. ben rampalarda vites küçülttükten sonra gayet iyi bir şekilde devirlenip hızlanıyor.

    Süspansiyonlarını ben de çok beğendim. gayet konforlu.

    Benim aracımda 130 dan sonra yan aynalar tarafından rüzgar sesi gelmeye başlıyor. daha aşağı hızlarda duymadım.

    Yakıt konusunda savurgan bir araç. şu anda 750 km de olan aracımla ortalama 10.7 litre yakıt tüketimim var. üstelik ortalama hızım da 58 km/h. şehir içi hızlarında 12 litre civarında yakar bence. motor km yaptıkça tüketim bir miktar düşer ancak çok fazla değişeceğini zannetmiyorum.




  • Yere yapışsın istiyorsanız binek araç ve özellikle focus, jetta, octavia gibi araca bineceksiniz. Virajlarda çok rahat edersiniz.
    Yüksek araclarin genelinde bahsettiğiniz sıkıntılar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 15 Temmuz 2018; 0:38:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.