Şimdi Ara

KUDUZ HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu akşam eve gelirken duvar kenarında beyaz poşet sanıp üstüne basmaktan son anda vazgeçtiğim şeyin bir yavru kedi olduğunu anlayınca dayanamadım eve getirdim ama kedide sorun var. hayvan hiç ses çıkarmadı neredeyse . bakın saat 03.30, ve yaklaşık 20:00 da eve getirdim kediyi, zorla banyo yaptırdım, çırpındı biraz ama yine ses çıkarmadı. sağır mı diye düşündüm ama ben seslenince veya yanında duvara vurunca bi irkiliyor. kuduz mu diye düşündüm ilk başlarda çünkü ne süt ne de su içmedi. sadece bu yani olay. kedi agresif değil. saldırganlık yok. ayrıca da ne tırmaladı ne de ısırdı. zaten ağzını hiç açmadı bunu da anlamadım . beyler sadece dokunarak bi şey olur mu ? ( bu da nasıl soruysa haydar dümene yollicaz sanki )

• işallah kuduzdur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve sokak hayvanını sokacak kadar pis biriysen kuduz olmayı hakediyon zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

Eve sokak hayvanını sokacak kadar pis biriysen kuduz olmayı hakediyon zaten.

petshoplarda yüzlerce lirayı hayvana bir o kadar da parayı sonrasında harcayınca mı sadece hayvansever olunuyor. ben bu akşamı atlatsın diye eve getirdim.bu kediyi. ne yani sokak hayvanı sevince , onalra yardım edince hayvan sever olunmuyor mu ?
  • Arkadas yardimci Olur,kendisi veteriner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 19 Eylül 2015; 3:37:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pnömokok bakterisi P kullanıcısına yanıt
    hayvan şu an kuduz diyelim . ama çıplak elle dokunmadım henüz. eldiven taktım yıkarken, ve de kurularken plaj havlusu ve saç kurutma makinesi kullandım. hayvan şu anda da balkonda . hiç bir tırmalama,ısırma veya salya dahil hiç bir sıvısına dokunmadım bu hayvanın. ki zaten kendisinin kuduz aşısı bile gelmemiştir çok küçük çünkü ama işte garanti yok bu işlerde malum. diyorum bu durumda risk nedir. gerçi attığın cevaba düzgün cevap veriyorum ne kadar anlarsın bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

petshoplarda yüzlerce lirayı hayvana bir o kadar da parayı sonrasında harcayınca mı sadece hayvansever olunuyor. ben bu akşamı atlatsın diye eve getirdim.bu kediyi. ne yani sokak hayvanı sevince , onalra yardım edince hayvan sever olunmuyor mu ?

Haklısın ama adam senin hayvansever olup olmamana laf etmemiş.
  • Kuduzla ne ilgisi var kardeşim. Korkmuş hayvan. Bu sebeple yemez normaldir. Bir süre sonra alışır. Eğer yıkadığın su soğuksa ölebilir. Yavru dediğin ne kadarlık.

Edit: Ses çıkarmadı dediğin ağzını açıyor ses çıkmıyorsa üşütmüştür, o da normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kediyeyolgösterenadam -- 19 Eylül 2015; 3:44:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Kuduzla ne ilgisi var kardeşim. Korkmuş hayvan. Bu sebeple yemez normaldir. Bir süre sonra alışır. Eğer yıkadığın su soğuksa ölebilir. Yavru dediğin ne kadarlık.

Edit: Ses çıkarmadı dediğin ağzını açıyor ses çıkmıyorsa üşütmüştür, o da normal.

yıkadığım su ılıktan ziyade sıcaktı ve kurutma işlemini de yaptım. ses konusuna gelince hiç ses çıkmıyor. ağzını da açmıyor . aslında ben bulduğumda korkudan titriyordu ve çok cılız kalmış. kedi yaşını bilmem ama 1 aylık yoktur diyorum
  • quote:

quote:

Afedersin de petshop la ilgili bişey yazdım mı ben?

• Fotoğraf atabilirsen daha iyi olur. Bazen korkudan ses çıkarmazlar. Zamana bırak kardeşim. Ona güven duyacağı bir yer yap, orada uyusun. Daha sonra sever alıştırırsın. Yemek vereceğin zaman yemeği koy sonra uzaklaş, alışmadığı için yemez sen yanındayken.

• TİPİN NASIL BİR ŞEYSE KORKMUŞ HAYVANCAĞIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

TİPİN NASIL BİR ŞEYSE KORKMUŞ HAYVANCAĞIZ

qnq burda yazılan mesajlar posttan sayılmıyor. hadi git ötede kas postunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

TİPİN NASIL BİR ŞEYSE KORKMUŞ HAYVANCAĞIZ

qnq burda yazılan mesajlar posttan sayılmıyor. hadi git ötede kas postunu

OHA CİDDİ MİSİN BEN SAYILIYOR SANIYODUM
  • Yaptığın büyük bir insanlık örneği kuduzmudur bilmem bol bol güven ver hayvana muhtemelen korkmuştur madem yıkadın al güzelce sev alışabilir ama içinin rahat etmesi için yarın bir veterinere kontrole götür istersen maddi durumun iyiyse aşısını felanda yaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

Yaptığın büyük bir insanlık örneği kuduzmudur bilmem bol bol güven ver hayvana muhtemelen korkmuştur madem yıkadın al güzelce sev alışabilir ama içinin rahat etmesi için yarın bir veterinere kontrole götür istersen maddi durumun iyiyse aşısını felanda yaptır.

hah kuduz mudur ben de bilmem ama sorun şu ; sadece dokunarak bulaşır mı kuduz? her hangi bir ısırma veya tırmalama yok . hayvan kıpırdamıyor zaten yerinden
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Bende Google'den şöyle bir baktığımda kesinlikle dokunmayın yazıyor hasta gibi görünen hayvanlara yardım etmek için dokunmayın.

Kaynak:http://www.dersimiz.com/bilgibankasi/KUDUZ-NEDIR-NASIL-BULASIR-HAKKINDA-BILGI-284.html
    Eldivenle dokundaysan bi sorun olacağını sanmıyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

Bende Google'den şöyle bir baktığımda kesinlikle dokunmayın yazıyor hasta gibi görünen hayvanlara yardım etmek için dokunmayın.

Kaynak:http://www.dersimiz.com/bilgibankasi/KUDUZ-NEDIR-NASIL-BULASIR-HAKKINDA-BILGI-284.html
    Eldivenle dokundaysan bi sorun olacağını sanmıyorum ama

şu lateks eldivenlerden kullandım işte , onun dışında da yavru bi kedi için çok büyük olan plaj havlusu ile kuruladım, sardım sarmaladım. bıraktım .eve de zaten elimde değil bi poşetle getirmiştim

• Dostum sana geçmiş olsun beni bağışla ama şununla bir nostalji yapmadan edemedim.

Hem belki seninde moralin yükselir biraz.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Oscar goes to pembe gömlekli istanbul türkçesine ksan vatandaş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.