Şimdi Ara

Küçük bir beyin fırtınası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Az önce bir maç seyrettim özel bir maç değildi ama oyuncular araasında bir türk(çok kötü oynadı) vardı ve bu saatte en çok izlenen canlı maçtı(sıradan ranked) Her neyse oyun başa baş giderken(kill'ler bakımından toplam xp ve toplam goldda fark vardı) Huskarın bağlantısı kesildi önce biraz beklediler dönmedi haliyle 5 dk sonra abandon yedi takımı o ana kadar toplam goldta ve xp de ciddi öndeydi fakat takımda gerçek manada tek carry huskardı. np standart carry itemleri diyebileceğimiz itemler çıktı (ki maçıda ağırlıklı o taşıdı.) her neyse huskar abandon yedikten sonra sanırım aa huskarı yanında gezdirmeye başladı jungle götürüp farmlatıyor, team fight a sokuyor, hatta rosh'a bile götürdü vs. Yani akıllıca bir kararla itemlerini satmayıp özellikle sup'ların yardımıyla kullandılar ki yararlıda oldu. Huskar yokken çok ezilmediler fakat karşı takımın farmsız kalan carrylerine farm için zaman vermiş oldular. huskar yaklaşık 20 dk sonra döndü(ilginç bir şekilde) itemleri duruyordu bide goldu olmasa bile farma devam etmişti takımdakiler 2 team fight oldu ikisinide kazandılar ardından GG. Fakat Huskar dönmese 4 vs 5 maç devam etse yada huskarın itemlerini satıp onu tamamen işlevsiz bıraksalar bana maç döner gibi geliyordu. Hatta dönüyorduda.

    Her neyse aklıma gelen evet böyle şeyler olabiliyor takımda ki en iyi farmlı oyuncunun yada late gamede maçı taşıması gerekecek oyuncunun bağlantısı kesilebiliyor ve takımdakiler abandon yesin diye resmen saniye sayıyor itemlerini satmak ve daha çok gold kazanmak için(bi keresinde karşı takım beklerken bizim takımda beklemeyi reddeden bir elemana bile denk geldim) bu tarz bir durumda oyuncu abandon yedikten sonra herosunu komple isteyen herhangi takım arkadaşının devralması şansı olsa (all randonda ki oyunun başında olan change gibi.) Yani örneğin bir oyuna dazzle yada rubick ile girdiğinde ve tahmin yaptığında 10. dkda pa abandon attığı yada bağlantısı kesildiği için sup oynayanın kaybetmek zorunda kalması saçma değilmi ? maçı terk eden(elinde olsun olmasın) zaten bir şekilde cezalandırılıyor. Fakat böyleyken takımıda cezalandırılmış oluyor.
    Bu konuda fikirini belirtmek isteyen olur mu ?







  • gelecekdebirgüngelecek G kullanıcısına yanıt
    Böyle bir önerinin ilk yapılması 2 yılı buluyor. Birçok kişi mantıklı olacağı yönünde düşünüyor. Ama belli bir sebepten dolayı oyuna getirilmedi böyle birşey, birkaç sefer dile getirildi hatta.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.