|
KTM, şimdiye kadarki en teknolojik motosiklete imza attı
-
-
Ne kadar da ucuz… ölürsek ahirette cennette gidersek belki alırız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Potansiyel müşterisiyim, canavar gibi de duruyor maşallah.
-
Çok güzel adam da o kadar rahat sürüyor ki çok atletik. Yeni teknolojiler de güzel. Ama tablet ekranı ben sevmiyorum gerçi 25bin dolar nasıl 1milyon oluyor köle olmuşuz kim alacaksa bunu türkiyede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KristalTürk -- 25 Ekim 2024; 1:1:27 >
-
o kadar "teknoloji" kelimesiyle övünüp 2024 yılında 3gb ram 32 gb depolamalı çöp bilgisyar koymasa güzeldi.
12 gb ram 512 gb hafızalı telefonlar 200 dolar seviyelerine geldi, o motorun alıcı segmenti 200-500 doları para saymayan tipler, bu açıdan ktm teknolojisiyle utanması gereken bir firma oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estf -- 25 Ekim 2024; 01:39:45 >
-
@ Mylevi
Sabah - akşam , 24 saat dh forum ana haber konuların da iktidarı kötüleyen chp seçmeni belki de 1.4 milyon tll olacak ŞEYE " potansiyel alıcıyım " diyor.
tipik ve potansiyel tiphdpchp seçmeni olup, millet aç aç söylemleri dillerinden de düşmez.
@ Mylevi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 25 Ekim 2024; 8:5:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu kadar çirkin ön konsol yapmayı nasıl başardılar acaba. Ktm sağlam kaliteli motorlar üretir. belki o yönü ile bu açığını kapatır
-
Enduro mu?Geçiniz.
-
Türkiye fiyatının maşallahı varmış.
Kendimi kaporta olarak kullanmak için üstüne para verme fikrine bir türlü ısınamıyorum.
-
Sağından mı solunda mı geçelim?
-
her türlü genelleme yanlıştır.
-
Savulun, yeni yılda gümbür gümbür fiyatlar geliyor. İndirimden yararlanıp motor alanlar yaşadı...
-
Sen seç.
-
ne gibi bir update bekliyoruz motordan? ya da crysis mi oynamayı planlıyordunuz motorda?
-
çok fazla teknoloji içeren motor orta-uzun vadede çok sorun ve servis maliyetleri çıkaran motordur.
-
teknolojisiyle reklam yapan motordan ne gibi bir "teknoloji" beklentim olduğunu mesajımda belirttim ama, sizin türkçe derslerinize bedenci giriyordu anlaşılan...
kendi anadilinde okuduğunu bu derece anlayamamak ve mesajda yazılmayan uydurmalar eklemek doğru bir tavır değil, en iyisi tekrardan ilkokula kaydolup tekrardan okuyun...
-
Ama zaten fiyatına bakılırsa bu motorun hedef kitlesi de servis maliyetlerini düşünecek kadar ekonomik zorluk çekecek olanlar değil neyse ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlığı okuyan askerlerin travmaları gözünün önüne gelmiştir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de motosiklet işi zor. Kurye paket servis yapanların kural tanımamazlığından dolayı motosikleti hobi için kullananlarada öfke duyulmaya başlandı. Motosiklet satışları inanılmaz boyuta geldi ve Türkiye'nin trafiği Hindistan olma yolunda ilerliyor.
Bunun tek çözümü, motosiklet ile ticari faaliyette bulunulamaz kanunun çıkması. Böylece paket servisi yapacak işletmeler mini elektrikli otomobiller ile işlerini halledecekler ve motorcu terörü son bulacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ne gibi bir update bekliyoruz motordan? ya da crysis mi oynamayı planlıyordunuz motorda? |
Benzer içerikler
- ekran videosu alma
- ses yükseltme programı
- instagram telefon numarası
- instagram"da takip isteği attığım kişileri nasıl görebilirim 2024
- numara sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X