Şimdi Ara

Krypton (2018) | SyFy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
4.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Krypton (2018) | SyFy


    Man of Steel filminin yazarı David S. Goyer, Kal-El’in (Superman) doğduğu gezegenin anlatıldığı yeni dizi Krypton için kolları sıvadı.

    DC Comics’in ve çatı şirketi Warner Bros’ın televizyon girişimlerine yetişemiyoruz artık. Arrow ile gayet masumane bir şekilde başlayan bu atılım, bir anda The Flash, Gotham ve Constantine’in 2014-15 sezonunda gala yapması ve peşi sıra gelecek Supergirl ve Teen Titans dizilerinin dedikoduları tam anlamıyla bir imparatorluğa dönüşmüştü. Marvel’ın sinemada yaptığını, DC kara ekranda yapıyora benziyordu ki, daha da devamı gelecek gibi gözüküyor. Baksanıza, Gotham’ın planı projesi tuttuktan sonra DC aynı muameleyi diğer devine de çekme niyetinde!

    Nedir bu plan proje? Gotham bildiğiniz gibi Batman evreninde geçen, ama Batman’in arka planda olduğu bir dizi. Bruno Heller’ın dizisi Bruce Wayne’in çocukluğu sırasında geçiyor ve baş rolünde Kara Şövalye’den ziyade, Gotham şehrinin kendisi var. Peki DC’nin bunu uyarlamak istediği şey ne? Superman! Evet, son gelen dedikodulara göre Superman’in doğumu (ve dolayısıyla Krypton’un yok oluşu) öncesi geçen bir dizi geliştirilmekte şu an. Adı da Krypton!

    Bleeding Cool’dan gelen dedikoduya göre dizinin başında David S. Goyer duracak. İsim tanıdık gelmiş olabilir, ne de olsa DC Comics’in canlı uyarlamaları söz konusu olunca en yetkili adamlardan biri. Christopher Nolan’ın The Dark Knight üçlemesinin senaryosunu yazanlardan biri olan Goyer, aynı zamanda şimdiki Justice League sinematik evrenini bir anlamda başlatmış olan Man of Steel‘ı da yazmıştı. Goyer şu sıralar kendi geliştirdiği ve başında duracağını belirttiği Constantine dizisiyle meşgul ama, görünüşe bakılırsa bir dizilik daha yeri var!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Dc dizileri fethetmeye devam ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mars.

    Dc dizileri fethetmeye devam ediyor.
    Acaba konusu ne olacak.
  • Tutar
  • Bu aralar süperkahramanları dibine kadar kullanıyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ratch

    Bu aralar süperkahramanları dibine kadar kullanıyorlar
    cw gibi kanallarda olduğu sürece fasa fiso.. Bu bari sağlam bir kanalda yer alsa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ratch

    Bu aralar süperkahramanları dibine kadar kullanıyorlar
    Krypton gezegenini nasıl gösterirler acaba Ayrıca oyuncu olayıda var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jim Carrey

    Krypton gezegenini nasıl gösterirler acaba Ayrıca oyuncu olayıda var

    Alıntıları Göster
    Demek ki Da Vinci's Demons yakın bir zamanda bitecek, iki diziye birden senaristlik yapmak zor iş.
  • Gotham'da Batman yok bunda da Superman olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    Gotham'da Batman yok bunda da Superman olmaz
    Bi Gotham değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doom

    Bi Gotham değil.


    Alıntıları Göster
    Gotham gibi tutarsa keyifle izleriz.
  • Dizi SyFy'da yayınlanacak. Superman'in büyükbabasını konu alacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 9 Aralık 2014; 15:55:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

    Dizi SyFy'da yayınlanacak. Superman'in büyükbabasını konu alacak.
    Resmen Açıklandı: Superman’in Dedesinin Dizisi Geliyor!

    Biliyorum, biliyorum, şu an kafanızda deli sorular var. Superman’in dedesi kimdir? Niye dizisi gelmektedir? Hangi kanal yayınlayacaktır bunu? Kim yazmakta, kim çekmektedir? Süper kahraman dizileri trendi bu noktaya kadar geldi mi cidden? Buradan sonra nereye gideceğiz? Green Lantern’ın kayınçosu? Spider-Woman’ın eltisi? Ve belki de en önemli soru, bu yeni dizi izlenmeyi hak edecek gibi duruyor mu? Yoksa safi vakit kaybı mı olacak? Nedir durum?

    Hemen tüm soruları cevaplayalım: Superman’in dedesi çizgi romanlarda Jor-El, Sr. olarak geçiyor. Kendisi çok önemli bir karakter değil, en azından öylese dahi biz bilmiyoruz. Peki dizi neden bu karakteri konu alıyor? Çünkü Warner Bros’ın hiyerarşisinde birileri Kripton gezegeninde geçen bir dizi çekmek istemiş. Eğer dizinin ana karakterini Jor-El yaparsanız, ömrünüz dar olacaktır. İlla bir yerde yok etmeniz gerek o gezegeni. Ama bir nesil üste çıkarsanız, hem uzun uzun Kripton gösterebilirsiniz, hem de olayı bir yerden Kal-El’e de bağlayabilirsiniz. O zaman kritik soruyu da peşi sıra soralım, kim yazıyor, kim çekiyor bu diziyi?

    Krypton (2018) | SyFy


    Dizinin arkasında Chris Nolan ile birlikte Dark Knight filmlerini yazan, şimdilerde ekranlarda dönen Constantine dizisinin yaratıcısı David Goyer var. Kendisi Once Upon a Time ve FlashForward gibi dizilerden gelme Ian Goldberg ile birlikte şekillendirecek diziyi. Adı “Krypton” olacak dizi, ne muadilleri Arrow ve Flash gibi Warner Bros’un kendi kanalı CW’da; ne de Gotham ve Constantine gibi tarafsız bir karasal yayın kanalında yayınlanacak. Krypton’un evi, Battlestar Galactica’dan beri doğru düzgün tek bir iş yapmamış olup, hababam “o kadar kötü ki iyi” sınıflandırmasına giren B-filmlerine abanan SyFy Channel olacak.

    Diziden umutlu muyum? Hayır. Dürüst olmak gerekirse SyFy Channel fiyakasını kaybedeli çok uzun yıllar oldu. David Goyer ismi de beni eskisi kadar heyecanlandırmıyor artık. Kağıt üzerinde pek de heyecan verici bir konsepti de yok açıkçası… Ama daha önce de böyle sıfır beklentiyle girip, karşısında şaşırmayı becerdiğim diziler oldu. Belki Krypton da bana ters köşe yaptırır, kim bilir? Göreceğiz. O sırada, siz ne diyorsunuz?

    Kaynak




  • Tutar umarım


    ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

    Tutar umarım


    ..
    Russell Crowe dizide Jor El'i tekrardan canlandırmak istiyormuş.





  • Diziyi falan boşversin de ben tekrar sinematik evren de görmek istiyorum Fortress of Solitude'de falan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    Diziyi falan boşversin de ben tekrar sinematik evren de görmek istiyorum Fortress of Solitude'de falan.
    Dizi, Man of Steel'dan 200 yıl öncesini konu alacak.

    Ayrıca açıklamaya bakılırsa dizi sinematik evrenle aynı evrende geçebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 23 Ekim 2015; 16:23:06 >
  • Haberi okumadım ama Man of Steel derken Superman'i kastediyor da olabilirler. Hani Superman'in doğumundan 200 yıl öncesi gibi. Açıklamada sinematik evrenle ilgili bir şey var mı?
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Sinematik evrenle ilgili bir şey denmemiş ama bütün siteler bunu sinematik evrenle aynı evrende geçeceğine dair yorumlamış. Senin dediğin gibi Superman'i kastediyor olabilirler tabi.
  • Sanmam sinematik evrenle bağlantılı olacağını, hani olsa fena da olmaz aslında. Dizide Doomsday'in yaratılışını falan görsek şöyle güzel olur ama sinematik evrenle bağlantılı olacak bir dizinin yayınlanacağı kanal SyFy mı olur?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.