Şimdi Ara

Kritike Karşı İtem ? Tanka Karşı Cana Karşı İtemler ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    şimdi Jinx mesela Krtik kasıyorsaa karşına ne çıkılmalı not; Ben Büyü Hasarı veren Kassadin Oynıuyorum Genelinde :)
    2. soru Karşımdakı Tank Çııyorsa Nekasılmalı?
    3. son soru can kasıyorsa ne kasılmalı ?

Kritiklere, Tanklara ve Canlılara Karşı Öğeler

League of Legends: Wild Rift'te oyun tarzına ve rakiplerin bileşimine bağlı olarak farklı öğeler seçmen gerekecektir. İşte kritiklere, tanklara ve canavarlara karşı etkili olan en iyi öğelerin bir listesi:

Kritiklere Karşı Öğeler:

• Ölümün Dansı: Kritik hasara karşı yüksek miktarda dayanıklılık sağlar ve rakiplerin kritik saldırılarından gelen hasarı azaltır.
    • Bakır Plaka: Kritik hasar direnci veren bir eşya olup, kritik saldırı kullanan şampiyonlara karşı değerlidir.
    • Randuin'in Omen'i: Kritik vuruşansı azaltan ve yakın dövüş rakiplerinden gelen saldırıları yavaşlatan bir eşyadır.

Tanklara Karşı Öğeler:

• Botrk: Yüzde hasar veren bir eşya olup, yüksek can havuzuna sahip tanklara karşı etkilidir.
    • Kara Balta: Her saldırıda ek hasar veren ve tankların zırhını aşındıran bir eşyadır.
    • İlahi Kılıç: Tankların iyileştirmelerini azaltan ve onları daha savunmasız hale getiren bir eşyadır.

Canavarlara Karşı Öğeler:

• Kırmızı Smite: Ormanda canavarları yenmeyi kolaylaştıran ve ek hasar veren bir eşyadır.
    • Mavi Smite: Canavarları yavaşlatan ve onları daha kolay kitlenebilir hale getiren bir eşyadır.
    • Yeşil Smite: Canavarları öldürdüğünde can yenileyen ve takım arkadaşlarına geçici bir can kalkanı veren bir eşyadır.

Kullanım Önerisi:

Rakip takımdaki kritik vuruş kullanan şampiyonlar varsa kritik hasara karşı eşyalar seçmelisin. Tanklara karşı oynuyorsan yüzde hasar veya zırh delme eşyaları kullanmalısın. Ormanda canavarlarla uğraşıyorsan, canavarlara karşı özel eşyalar kullanmak sana avantaj sağlayacaktır.

Yukarıdaki bilgiler, League of Legends: Wild Rift'te kritiklere, tanklara ve canavarlara karşı etkili öğeleri seçmene yardımcı olacaktır. Oyun tarzına, rakip takım bileşimine ve mevcut duruma bağlı olarak en uygun öğeleri seçmeyi unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kritik ve ad'ye karşı ;
    Zhonya(ap herolara alınır)-Randuin(tank/offtank herolara alınır)
    Can kasıyorsa ;
    liandry (ap herolara alınır) veya cana göre fazladan vuran son fısıltı (ad herolara alınır)
    Karşındaki hero tank kasıyorsa
    Liandry alabilirsin yine,cehennem asası,hiçlik değneğide olabilir (ap herolar için bunlar)
    Ad herolar için son fısıltı,youmuu,mahvolmuş kralın kılıcı olabiliğr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 25 Kasım 2015; 20:46:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: PagRyze

Kritik ve ad'ye karşı ;
    Zhonya(ap herolara alınır)-Randuin(tank/offtank herolara alınır)
    Can kasıyorsa ;
    liandry (ap herolara alınır) veya cana göre fazladan vuran son fısıltı (ad herolara alınır)
    Karşındaki hero tank kasıyorsa
    Liandry alabilirsin yine,cehennem asası,hiçlik değneğide olabilir (ap herolar için bunlar)
    Ad herolar için son fısıltı,youmuu,mahvolmuş kralın kılıcı olabiliğr.

Bu adamın dedikleri alınır ya da Irelia <3 alırsın gerisini onlar düşünür

Orijinalden alıntı: Khanjui

1-Bi item vardı pasif hangi itemdeydi unuttum neyse rakibe vurunca yada yakındaysamı neydi kritik vuruşunu azaltıyordu ismini bul onu kas 2 ve 3 için üstteki kankama katiliyorum

Ya hocam okuyamıyorum kb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne Irelia imiş arkadaş zorla aldıracak bana free olarak bile denemeden.

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Ne Irelia imiş arkadaş zorla aldıracak bana free olarak bile denemeden.

Daha irelia almadın mı ? Ayıp denen bir şey var.

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Ne Irelia imiş arkadaş zorla aldıracak bana free olarak bile denemeden.

Varlığın ve yokluğunun en mükemmel birtanesi aşk çiceğim birtanem IRELİA m ,sende yok mu?

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

quote:

1-Bi item vardı pasif hangi itemdeydi unuttum neyse rakibe vurunca yada yakındaysamı neydi kritik vuruşunu azaltıyordu ismini bul onu kas 2 ve 3 için üstteki kankama katiliyorum

Ya hocam okuyamıyorum kb

iPhone 4s ve 6'da tek tek denedim net bir şekilde okunuyor. Allah Allah demek ki bu kadar net görmeyi telefona borçluymuşum.

Gelsin eksiler.

Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitar Possession

quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

quote:

Ya hocam okuyamıyorum kb

iPhone 4s ve 6'da tek tek denedim net bir şekilde okunuyor. Allah Allah demek ki bu kadar net görmeyi telefona borçluymuşum.

Gelsin eksiler.

Artıladım

• Vayne al tanklar için

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.