Şimdi Ara

Kritik WPA2 açığını kapatan macOS High Sierra 10.13.1 güncellemesi çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kritik WPA2 açığını kapatan macOS High Sierra 10.13.1 güncellemesi çıktı

    iPhone, iPad ve iPod touch için iOS 11.1 sürümünü kullanıma sunan Apple, Mac'ler için macOS High Sierra 10.13.1 güncellemesini yayınladı. Şirket bu güncellemeyle iOS 11.1'de olduğu gibi, WPA2 protokolünü kullanan tüm cihazlar gibi Mac bilgisayarları da etkileyen "WPA2 KRACK" (Key Reinstallation Attack) güvenlik açığını düzeltmiş durumda.

     

    Ayrıca Bkz.iOS 11.1 yayınlandı! İşte iOS 11.1 ile gelen yenilikler:
    Dolayısıyla şu an Mac'inizi güncellemek için başlıca nedeniniz bu olacak. Ayrıca yeni güncellemeyle birlikte efsanevi yaratıklar, yiyecekler, hayvanlar ve kıyafet seçenekleri gibi kategorilerde 70'in üzerinde yeni emoji de geliyor.

     

    Bluetooth iyileştirmeleri ve gelişmiş Microsoft Exchange senkronizasyonu


    Yeni emoji ve Wi-Fi güvenlik yamasının yanı sıra, macOS High Sierra 10.13.1 yazılım güncellemesi Apple Pay işlemlerinin yapılmasını engelleyen Bluetooth hatasını düzeltirken, Mail uygulamasındaki Microsoft Exchange mesaj senkronizasyonunu da iyileştiriyor.

     

    Tüm bunlara ek olarak Spotlight'ın klavye girişi kabul etmediği bir hatayı da giderdiğini belirtelim. Güncelleme aynı zamanda macOS High Sierra'nın yayınlanmasının ardından tespit edilen çok sayıda açığı da düzelterek işletim sisteminin kararlılığını, uyumluluğunu ve güvenilirliğini üst seviyeye taşıyor.







  • Az önce güncelledim emoji güncellemesi yazıp duruyorlar ama arkaplanda bayağı değişen bir şey var herhalde ki bazı saçma sapan hatalar düzelmiş.

  • klasörün içine dosya sürükleyince klasör Windows XP gibi hata veriyordu o sorun gördüğüm kadarıyla çözülmüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.