Şimdi Ara

Kriptoda milyoner olucakken 64 bin dolar zarar ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Piyasaya 2013 yılında girdim

Btc 300 dolarken keşfettim bu forum sayesinde gidip o zamanlar 400 dolarlık btc aldık 800 dolardan 500 dolaramı ne düştü korkup çıktım
    Kazancım olmadı
    Ltc litecoin 1 dolardı
    eth piyasada yoktu

O zamanlar yatırım yapıp bu iş bitebilirdi

oluruna bıraktım hiç umursamadım btc çıktı 10k lara o zamanlar izliyordum sadece

Aldığım coinler
    yoyow
    bittorent
    ltc ufak miktar

Dogecoin ilk çıktığı zamanlarda mining yaptım milyar milyon tanemi doge verdi gittim ucuza okutmuşum afferin bana :D belki onla bile milyoner olabilirdim
    Hep beklememekten oluyor ne kadar aldığımı söyleyim 2018 yılında sattım 2k dolar verdi

2020 yılında tekrar piyasaya döndüm bu sefer 5k dolar koyup bekledim spot piyasda 45 bin dolar kazandım tek başarım bu oldu

Sonra vadeliyi keşfettiğim gün 45 bin doları anında bitirdim bakın vadeli insanı nasıl bitiriyor herkes görsün

1 şans daha elime geçti onuda değerlendiremedik luna 35 dolardı shorta 1k dolar bassaydım şuan belki 850bin dolar almıştım gittik nemi yaptık tabikide akıllıyız ya düştükçe longladık hırs yaptım 4k dolarda gitti sonra bir daha 4k doları bir arada görmedim
    Bilmeyenler için söylüyorum 50 dolardan 0.0000001 dolara düştü sonra kapandı zaten

Kriptoda milyoner olucakken 64 bin dolar zarar ettim

Bugün kredi çekecektim bank ret verdi :D şaşırmamışızdır
    Kredi kartların dada çekmiştim zar zor kapattım zaten kredi kartı limitimi 15 bin tl ye düşürdüm

20 dolarım kaldı :D gidim onla yemek yiyeyim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 31 Ekim 2024; 15:34:10 >

• Hayat pes edenleri sevmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 35dolardan 1k ile short acsan nasıl 1.5 milyon ediyor ? bir şey en fazla %100 düşer. %100 düştüğü zaman ne kadar kazanırsın ? %100 değil mi?

1.5m nerden cıktı?

lütfen marjin işlem açma eğitim almadan. temel bilgilerin eksik iken sadece borsalarda elin balinasına likidite olursun.

vadeli insanı bitirmez bilgisizlik bitirir. hangi işi bilmeden yaparsan bitersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 31 Ekim 2024; 9:23:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.