Şimdi Ara

Kripto paralar tepetaklak (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
7
Favori
31.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • y.e.c. kullanıcısına yanıt

    TL cekimi turk borsasi uzerindemi yapiyorsunuz

  • Dün katlamalı girdim 10xlik. Birkaç kere kazandım en son nerdeyse tüm param gitti.

    Hayatımda ilk kez kumar oynadım sanırım. Piyasa o kadar oynak ki kaldıraç tamamen şans işi. Son kalan paramı da bitirdikten sonra daha da bulaşmam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fokfe F kullanıcısına yanıt

    Bitcoin bu haldeyken, yonunu tayin etmemisken ve alt'lari surunduruyorken, anlamadan etmeden kaldirac girmen tamamen kumar, yani rastgele oynamis oluyorsun. Deneyimliler bu durumda da oynar gerci, dun doge'a short girerdi, bnb'ye de long girerdi parayi gotururdu. Ama kaldirac en guzel altcoin rallilerinde kullanilir. Senin gibiler icin su an kaldirac kullanmanin sirasi degil. Zaten sistem anlamayanlardan kazaniyor parayi. Millet birkac bir sey kazandiklarinda ac gozluluk yapip anlamadan rastgele surekli oynuyorlar ve her seyi kaybediyorlar.

  • ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle bilmeyen adamın hattan bilen adamın bile uzak durması gereken bir şey şuan da. Sadece bugünlerde price actioncilar iyi para kazanıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman hocam yedire yedire mal kitliyorlar.Balinalar coinlerden çıktığında başka emtialara girerler.Suan şişti piyasa özellikle sert bir düşüşte rigleri millet satmaya ekran kartı fiyatları normale dönmeye başlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt

    Bitcoin geleceğin dijital altını gibi düşünebiliriz. Tıpkı bir fiziki altın gibi değer yatırımı işlevi görecektir. Şu an için fiziki altının yerini tutacak kadar yaygınlaşmadığı ve henüz güven vermediği için gerçek anlamda değer yatırımı demek için henüz erken.


    Bitcoin üretimi, karşılığı, ticareti ve saklaması şöyle oluyor.


    Bitcoin dijital madenlerde kazımı yapılır. Madenciler akıllı kontratları onaylayanlara denir. Onay yapan madenciler arasında 4 yıllık dönemler halinde halving olan bitcoin eşit miktarda dağıtılır. Buna madencilik deniyor.


    Akıllı kontrat nedir?


    Djital ortamda iki kişi arasında yapılan anlaşmalara akıllı kontrat denir. Resmi ve özel kurum ve kuruluşlar gibi merkezi yapıların yaptığı bütün işlemlerin, tapu, nikah, bankacılık, noter, ticari alım satımlar ve aklınıza gelebilecek her çeşit işlemin sorunsuz, otoriteye bağlı kalmaksızın merkeziyetsiz ve hızlı yürütülmesini sağlar.


     alıcı ve satıcı arasındaki anlaşmanın doğrudan kod satırlarına yazılmasıyla kendi kendini yürüten sözleşmelerdir. Buradaki kod ve anlaşmalar dağıtılmış, merkezi olmayan bir blockchain ağı üzerinde bulunmaktadır. Bu işlemler izlenebilir ve geri döndürülemez.


    Yukarıda bahsedildiği gibi yapılan bu tür işlemleri onaylayanlar bu hizmet karşılığı bitcoin veya türevlerini ödül olarak kazanır. Hesaplamalara göre bu işlerin yürütülebilmesi için yapılan madenciliğin son bitcoinin 2140 yılında kazınmasıyla son bulacaktır.


    Henüz emekleme aşamasında olduğu için bitcoin üzerinde ki şüpheler devam etmektedir.


    Bitcoin ticareti hemen hemen fiziki altına benzemektedir. Teknolojik yapısı gereği itibari para gibi alım satım aracı olmaktan şu an için uzaktır. Bunun için Ethereum, Ripple.... gibi alternatifleri geliştirilmektedir.





  • İnşallah tarihin en alt seviyelerini görür de şu oyuncu düşmanı topluluktan kurtulmuş oluruz Kripto paralar tepetaklak  Ne kriptoymuş arkadaş canımıza okudu be bir ekran kartı alamayacak duruma getirdi bizi, oyuncu dünyasının içine ettiler...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 21 Nisan 2021; 8:57:0 >
  • Ne güzel aşağıdan topluyoruz işte

  • Kripto para hayatın bir gerçeği. Bunun kripto paranın özellikleri ile alakası yok. Dünyada her şey çok değişti. Yaşam tarzı, çalışma şekilleri, bankacılık sistemi vs son 50 yılda adı koyulamayacak şekilde evrildi. Dünya artık bazı şeylerin değerinin belirlenmesi için basım yetkisi birkaç kişinin elinde olan ve üç kuruşluk kağıtlardan ibaret "para"nın kıskacından kurtulmak istiyor.


    Her şey buraya kadar çok güzel görünüyor. Kripto para, para transferi, ödeme sistemleri ve fiziki hiçbir risk taşımaması nedeniyle mükemmel bir teknoloji. Ama tüm gününü bilgisayar karşısında grafik izleyerek geçiren, işini gücünü bırakıp "kripto paranın kaymağını yiyeceğim" diyerek tüm umudunu bu noktaya bağlayan bir güruh türedi. Kripto para balon değil ve patlamayacak, 20 sene sonra hepimiz kullanıyor olacağız ancak varını yoğunu kripto paraya gömen, kredi çekip ekran kartı alan tayfa fena patlayacak.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fokfe

    Dün katlamalı girdim 10xlik. Birkaç kere kazandım en son nerdeyse tüm param gitti.

    Hayatımda ilk kez kumar oynadım sanırım. Piyasa o kadar oynak ki kaldıraç tamamen şans işi. Son kalan paramı da bitirdikten sonra daha da bulaşmam.

    Sana tecrübeli birisi olarak anlatayım, future trading herkesin harcı değildir. Yani anında söndürür acemi birisini. Liqudation price'a bir vurur bir anında elinden herşey gider. Stop-limit koyupda engellerim dersin bu sefer zenginler anlık dip yapıp böyle stop-limit koyanları ters köşe etmeye çalışırlar.


    Uzun yıllardır yapıyorum, çok ama çok emin olmadığın sürece kalkışmayın, ufak bir parayla en az 1-2 yıl alıştıktan sonra emin olunca başlayın bu işe. Bitcoin 12 saat içinde %75 düşebilecek bir coin. Daha öncede bin kez oldu yine olur. %75'de şuan 30-35bin$ düşüş demek nerdeyse. Herşeye hazırlıklı olmanızda fayda var.



    Son olarakta, buna kumar demek doğru değil. Kumar diyende bu işle alakası felen yok ve kaybedip ağlayan kişilerdir. Kumar şans oyunudur, sallarsın parayı yatırırsın sonra tutarsa anca. Future trading, tüm stok marketlerde olan şey zaten ve aynısı kripto dünyasındada oluyor. Tek farkı kripto'da herşey daha hareketli olduğu için kazanç yapmak daha kolay. Sana kaldıraç'la 10X , 100X bile fazla bütçe veriyor ama ne kadar büyük kaldıraç, liqudation price, yani tüm paranın likite olacağı fiyatta aksi halde o kadar yakın alıyor. Eğer planını programını riskini yeterince iyi hesaplamazsan, bu senin üstüne, şans değil. Kaybediyorsan da kumarda değil, sadece işi bilmediğin birşeyde bilgisizce yatırım yaptın. Hiç arabayla alakası olmayan birinin galeri açması gibi.


    Bu arada başlıkta tam işte komedi. %10 düşme devede kulak bile değildir kriptoda. Ama manşet korkutma amacı ile sallıyor millet. Daha 1 yıl önce %75 düşüş yaşandı ve herşey 12 saat içinde oldu. Bundan 4 yıl öncede daha beteri oldu. Yine olsa bile tepetaklak denmez çünkü artık normal birşey.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 21 Nisan 2021; 12:47:8 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SDEOEUS


    2dk önce ekran görüntüsünü aldım. hala bunlara balon ve yalan diyenler var inanamyorum. gerçekten inanamıyorum. başladığım rakamı söylemek bile istemiyorum.

    evet arkadaşlar dünden bugüne :) bazılarımız hala kazandırtmıyor diyor. ben hep cex hem dex'de oynuyorum.

    Kripto paralar tepetaklak
    Kripto paralar tepetaklak
    Kripto paralar tepetaklak




  • alvarez kullanıcısına yanıt

    Evet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alierennet kullanıcısına yanıt

    2140 yılında madencilik bitmeyecek, yeni Bitcoin'lerin üretimi bitecek. Madenciler Bitcoin transferlerini bloklara eklemeye devam edecek, karşılığında şimdi olduğu gibi komisyon alacaklar.

    Alıntı

    metni:
    Teknolojik yapısı gereği itibari para gibi alım satım aracı olmaktan şu an için uzaktır.

    Lightning network'de anında ucuza Bitcoin transferi yapılabiliyor. Blockchain'de kilitlenmiş Bitcoin'ler ile herkes kendi transferini kendi onaylıyor, kişiden kişiye hızlı transfer yapılabiliyor. Şu konuda nasıl testnet üzerinde kahve siparişi verildiği adım adım anlatılıyor: https://forum.donanimhaber.com/testnet-uzerinde-bitcoin-i-denemek--148407850


    Aşağıdaki videoda elektirkli araba şarz ünitesi Bitcoin ile araba şarj ediyor. Bu şarj ünitesi Bitcoin geldikçe arabaya elektrik veriyor, Bitcoin kesilirse elektriği kesiyor, eğer elektrik gelmezse araba Bitcoin vermeyi kesiyor. Güvene ihtiyaç yok. Buna benzer başka şeyler de yapılabiliyor, mesela video satın almak.



    Yani Blockchain'de işlem yapmadan milyonlarca Bitcoin transferi yapılabiliyor. Şu siteden lightning network ile Türkiye'deki bazı markalar için alışveriş kuponu alabiliyorsunuz: https://www.bitrefill.com/buy

    Ethereum akıllı sözleşme ve merkeziyetsiz uygulama platformu olarak aslında Bitcoin'den farklı bir kategoride. XRP ise merkeziyetsiz ödeme sistemi olmayı amaçlamıyor, kurumlar arası ödeme sistemi olmak amaçları. Bitcoin'e rakip olarak anılabilecek projeler Digibyte ve Bitcoin forkları, bir de Monero gibi gizli transfer yapmayı sağlayan projeler tam olmasa da Bitcoin ile karşılaştırılabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddencat -- 21 Nisan 2021; 22:38:15 >




  • ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt
    Baktım doge uçmuş dedim bu düşer. Nitekim ilkinde oynadım kazandım saniyeler içinde yüzde 20 kârla çıktım. Tekrar deniyim dedim yine kâr yapınca büyülendim Arkadaşlara falan havamı attıktan sonra uyumadan son bi tur daha atayım dedim. 12 1 arası bi short daha açtim doge çikmaya başladi. Bastığım anda -30 gördüm -20 olsun çıkarım diye düşünürken arttıkça arttı. -40 -50 falan gözümün önünde eriyo papellerim. En son 70i görünce çıktım. Elime verdiler En son girdiğimde 47 dolarım vardı 10 dolarla çıktım. Açgözlülük yaptım eldekinden de oldum.

    En son girdiğimde gaza geldim biraz, dipten dönmüştü girmemek gerekirdi. Dogenin o günkü durumu işi bilene çok iyi gelir kapısıydı. Değerlendiremedim, sağlık olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugun psg coini aldim 35 dolardan haftaya şampiyonlar ligi maçı var artacağını düşünüyorum. Bu mesaji 1 hafta sonra alıntılarsanız sevinirim. Bakalım kârım zararim ne olacak.
    YTD

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fokfe

    Bugun psg coini aldim 35 dolardan haftaya şampiyonlar ligi maçı var artacağını düşünüyorum. Bu mesaji 1 hafta sonra alıntılarsanız sevinirim. Bakalım kârım zararim ne olacak.
    YTD

    Bu olay bizim ülkede borsadaki 4 büyüklerin hisselerini almakla aynı mantıktamı işliyor o zaman ? Mesela beşiktaş şampiyon olma yolunda yüksek ihtimalle ilerlediği için 6 ay da hisse fiyatı 4 kat arttı benzer gibi

  • y.e.c. kullanıcısına yanıt

    Binance sonra binance Tr mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşüşler devam ediyor sabreden kazanacak

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.