Şimdi Ara

Kripto Para Yurt Dışı Borsası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 aydır kripto paralar ile ilgileniyorum. Sizin de tahmin edeceğiniz üzere Bitcoin'deki çılgın yükselişler ardından bu işe girdim. Her geçen gün arttığını gördüğüm ve yatırım yapmadığıma pişman olacağıma, yatırım yapayım, düşerse de yatırım yaptığım için pişman olayım diyip bu piyasaya girdim.

    2017 Ocak ayında aldığım araç yerine aracın parasını Bitcoin'e yatırsaydım, şuanda 1 milyon 600 bin TL'lik bir servetim vardı. Bu hesabı da yapınca dedim ki "Ben bu işe girerim."

    Öncelikle piyasa nasıl yürür, işlemler nasıl olur bilmediğim için Paribu.com sitesine üye oldum. Sadece Bitcoin piyasası olduğu için daha sade ve anlaşılır geldi gözüme. Bir miktar yatırım yapıp, kâr elde ettiğimi görünce alt coinlere merak saldım. Türk borsalarında çok az sayıda alt coin olduğu için Binance.com sitesine üye oldum.

    Yukarıda paylaştığım binance linki referanslı linktir ve bu linkten üye olmanız durumunda alış/satış komisyonlarından %50 kâr elde etmiş olursunuz.

    Binance.com sitesine üye olduktna sonra ilk olarak IOTA aldım. Daha sonra YOYOW, DATA, QHASH, LTC derken şuanda 15'e yakın alt coin sahibiyim ve her birini takip ediyorum. Şuan için kârım %74 görünmekte.

    2 aylık tecrübeme dayanarak, kesinlikle yatırımınızı tek bir coin üzerine yapmayın. Örnek veriyorum, cebinizde 10.000 TL var ise 4'ünü Bitcoin'e, 1'ini Ethereum'a, 1'ini Litecoin'e, 0.5'ini IOTA gibi kur fiyatına göre bölüştürün. Bu sayede olası bir zarar durumunda bir coin düşşe bile diğerlerinden kâr edip, zararınızı minimuma indirebilirsiniz.

    Özel mesaj üzerinden piyasaya girmeye meraklı arkadaşlar için bilgi verebilirim. Türk borsasına girmek çok basit ve 10 dakikalık araştırma ile her şey çözülebilir Fakat yurt dışı borsalarının işi biraz karışık olduğu için yurt dışı borsalarına nasıl gireceği hakkında fikir sahibi olmayanlar bana ulaşabilir, özel mesaj üzerinden yardımcı olabilirim.

    ***

    Bugüne kadar destek verdiğim kullanıcılarahttps://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130473692 buradan ulaşabilirsiniz.

    Binance.com referans linkim ile üye olanlara özel mesaj üzerinden yabancı borsalara nasıl girilir, nasıl coin aktaralır, nasıl en az komisyon ile Binance.com'a para aktarılır bunları anlatıyorum ve takıldıkları ve yardım istedikleri noktada destek oluyorum.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanBirKullanıcı -- 4 Ocak 2018; 13:20:54 >







  • Binance a paribu dan bitcoin aktarmak kolay mı ?Nasıl olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitfinexle ilgili alım ve satımı gösteren rehber yaparmısınız. Yeni geçtim bu borsaya. Etheriumla başka bir coin almak istiyorum nasıl yapılacağını bilmiyorum.
  • _kertmeyenkele_ kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/kripto-paralar-ana-konu--130253355#130253355


    hazır açılmışı var, tekrar yazmaya gerek yok
  • xvg alalım mı ??
    kaçırdık mı treni ?
    sayg
  • herdemasivemavi H kullanıcısına yanıt
    0.30 olana kadar kaçmaz bence
  • Benimle iletişime geçen arkadaşlara yardım etmeye devam ediyorum.

    Unutmayın! Bugün büyük çatallanma olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.