Şimdi Ara

Kripto para piyasası yine düşüş trendinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçen yılın sonları ve bu yılın ilk günlerinde büyük bir patlama yapan kripto para pazarı o günden bu yana büyük bir kırılganlık yaşıyor. Bir türlü patlama yaptığı döneme ulaşamayan piyasa bir ileri iki geri hızında ilerliyor.


     


    Hayal kırıklığı oldu


     


    Geçtiğimiz hafta itibariyle yükseliş içerisine giren ve 7300$ seviyelerinin üzerine atan Bitcoin ile birlikte diğer kripto para birimlerinde de yükseliş başlamıştı. Pazarın toplam değeri 230 milyar dolara yaklaşırken yine bir anda gidişat tepe taklak oldu.


     


    Ayrıca Bkz.Oyun içi satışlar için kutu üzerinde de logo olacak

    Bazı kaynakların Goldman Sachs bünyesinde planlanan Bitcoin takas projesinin iptal edilmesine bağladığı düşüş pazarı sarsmış durumda. Bitcoin sabah saatlerinde yüzde 11 civarında düşerek 6400$ seviyesine kadar geriledi. Diğer altcoinler de adeta çakılırken Bitcoin’in hakimiyeti yüzde 54.6 ile en yüksek değere çıktı.


     


    İlk 100 birim içerisinde yüzde 25 seviyelerine varan düşüşler görülüyor. Geçen hafta patlama yapan Dogecoin ise en az düşüş gösterenler arasında. Bazı para birimlerinin ise bir miktar artış gösterdiği dikkatlerden kaçmıyor. An itibariyle düşüş biraz kesildi ve piyasanın değeri 205 milyar dolara yükseldi.


     


    Uzmanlar büyük yükseliş öncesinde böyle bir düşüşün normal olduğunu ifade ediyor. Geçen yıl çıkışın başladığı döneme yavaş yavaş yaklaşırken yatırımcıların heyecanı da artıyor.


     



  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Türev piyasasına girdi bitcoin artık fiyatını büyük hedge fonlar bilir nereye gider ne kadar gider :) geçmiş olsun

  • Tam mining'cilerden kurtulduk ekran kartı fiyatları düşer derken döviz vurdu. İnsanda biraz şans olacak...

  • borsalarda spekülasyon yapamayanlar (denetimler, kanuni engeller vesaire yüzünden) bu kripto hikayesine girdi. büyük paralara hükmeden finansçılar (balinalar) çok güzel silkeliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.