Şimdi Ara

Kripto Para Borsası Vebitcoin Kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Thodex’in faaliyetlerini durdurması sonrasında bir başka yerli kripto para borsası olan Vebitcoin de faaliyetlerini durdurdu. Peki Vebitcoin neden kapandı?


    Thodex’in yüz binlerce yatırımcıyı dolandırması üzerinden henüz fazla bir süre geçmeden bir başka yerli kripto para borsası daha kapılarını kapattı. Türkiye merkezli kripto para borsası Vebitcoin, 2017 yılında “gizemli geleceğin güçlü melodisi” sloganı ile kurulmuştur.


    Vebitcoin Neden Kapandı?


    Vebitcoin hakkında 2 gün içerisinde yoğun bir şikayet bildirimi geldi. Şikayet Var sitesi üzerinden gelen şikayetlerin hemen ardından Vebitcoin’de tıpkı Thodex gibi yatırımcılara kapılarını kapattı.


    Vebitcoin’in web sitesinden ve resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklaması şu şekildedir:


    “Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız.”


    KAYNAK: https://bitcohaber.com/6413/vebitcoin-neden-kapandi-vebitcoin-nedir.html








  • Kripto para dünyasına gireyim, ama yatırım bedelim de olmasın diyen, damlaya damlaya göl oluru kendine düsdur edinmiş arkadaşlara bir önerim var.


    Web mining ile küçük küçük kazanıp, sonrasında bu kazanımları piyasada farklı kriptoparalar ile takas edebilirsiniz.


    Bunun için saatlik döngülerle üç beş satoshi ile başlamak için aşağıdaki linke göz atın derim. Kazılan satoshiler sitenin kendi içindeki küçük betlerde de değerlendirilebiliyor, kumar gibi ama değil gibi de


    https://freebitco.in/?op=signup_page&r=9559886

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.