< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 13 Şubat 2021; 15:44:31 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesinti oluyor. Oranı da yazıyor diye biliyorum. Ödeme sayfasında görunmesı lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu site fake midir ? |
Şuan bakamıyorum ana tr borsası açıldı. Yanlız com adresinden de işlem yapyorsunuz zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
binance içerisinde coinlerimiz nasıl takas edilir btc verip eth almak gibi? |
|
Nem güzel proje uzun zamandır piyasada , öncelikle bu piyasada uzun süreli hold yapmayın kesinlikle. Piyasanın dinamikleri biraz farklı burada her biliyorum diyen at koşturamaz onu söyleyim , PC den uzun bir yazı yazarım yarın. Ama bu günlük şunu söyleyeyim kesinlikle şu dönemde özellikle stop koyun. Yoksa çok zor durumlara düşersiniz dikkatli olun. Piyasa ile ilgili konuşacam ama yarın inşallah. Benim şahsi öngörüm btc yı sert hareketler ile aşağı çekecekler 20 k dolara yakın seviyeler. Böyle bir durumda herşey alt üst olur malda yakalanır iseniz çok zarar edersiniz. Ama birşey almamış iseniz herşey ani düşüs yaşayacağından alım fırsatı olur iyi kar edersiniz. Bu piyasada kolay kazandırırlar ama çok daha kolay şekilde kaybettirırler atma emin olun. Btc sert hareket edecek tekrar söylüyorum bu dönemde dikkatli olun hergün birşey almak zorunda değilsiniz. Şimdilik bukadar Bu arada grafik filan hikaye bu piyasa birinci öncelik haber, spekülasyon vs dir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 29 Aralık 2020; 19:31:10 > |
|
bu iki site aynı olmasına rağmen birine abonelik bilgileri ile ikisine giriş yapılamıyor ilginç. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 12 Şubat 2021; 12:47:16 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 12 Şubat 2021; 9:39:51 > |
Anladım hocam. Şu an öğrenme aşamasındayım anlattığım gibi. Sürekli al-sat yapıyorum işleyişin nasıl olduğunu öğrenmek için. Ben al-satları manuel olarak yapıyorum galiba birde ileriye dönük emir vererek otomatik olarak yapma da varmış. İşte bunlari hep çözmek lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|