Şimdi Ara

Krık Ayak Tarak Kemiği Nerdeyse Düzeldi Ama Tekrar Kırılma İhtimali Beni Korkutuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 3 hafta önce ayağım burkulma sonucu kırıldı ve 3 haftadan beri alçıda 1 ay dolunca alçıyı söktürmeye gidicem ama eskisi gibi rahat biçimde yürüyebilecekmiyim bu hayatımı nasıl etkiliyecek Allah belamı verseydide kırmasaydım ya Allah kahretsin lanet olsun ayağımı içe doğru bükebiliyorum ama dışa doyru bükerken biraz acıyor şimdi kırıldığı ilk gün bunu yapamıyordum bile imkansızdı uzun lafın kısası benim durumumu yaşamış ve iyileşmiş kişilerin tecrübeleri şu an ne durumdasınız eğer topallama gibi bir etki kalıyorsa düşünmek bile istemiyorum koparıp atıyım ben bu işe yamaz parçayı

Bu arada sol ayak tarak serçe tarak kemiği kırık

• merhaba geçmiş olsun öncelikle. benimde annemimde burkulma sonucu aynı sol ayak tarak kemiği serçe parmağı kemiği kırılmış. hemen doktora götürme imkanı olmadı malesef kendi geçer diyede umut ettik. en sonunda gittik doktora doktorda kemiğin kırılığını, kendi kendine kaynadığını söyledi.annem geç gittiği için alçı durumu oşlmadı tabi magnezyum hapı verdi birde krem verdi. ayağının üstüne bas acısada dedi ama şuan hafif bastığında topukta ağrı var ayaktada var. senin geçti mi, herhangi bi iz, hasar kaldı mı? ne yapmamız gerek önerebilceğin bişey var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.