Bildirim
kredili araçta banka kesintileri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: eswody
dosya masrafı ne kadar oluyor
ayrıca başka kesinti yapıyor mu bu bankalar
mesela kasko ücretini 2000 tl çıkarıyorlar ama ben tanıdık bir yere 700 liraya yaptırabiliyorum. Kaskosuz kredi oluyor mu sıfır araçlarda?
Dosya masrafı değişir bankadan bankaya göre.Kaskoyu istediğiniz yere yaptırabilirsiniz._____________________________ Xiaomi Mi 11T Pro 256 GB
***İnsanlar uykudadırlar,Ölünce uyanırlar!!! -
kredili araç alıp hiç kasko yaptırmasak oluyor mu? _____________________________ -
quote:
kredili araç alıp hiç kasko yaptırmasak oluyor mu?
Olur tabi, kaskonun bir zorunluluğu yoktur.._____________________________ QhellThosh -
quote:
Orijinalden alıntı: QhellThosh
quote:
Olur tabi, kaskonun bir zorunluluğu yoktur..
aynen kasko zorunluluğu yok ama cep yakar_____________________________ -
quote:
Taşıt kredisi kullanılacaksa kasko zorunlu fakat kaskoyu ister bankadan ister tanıdığınız sigortacıdan yaptırabilirsiniz._____________________________ Xiaomi Mi 11T Pro 256 GB
***İnsanlar uykudadırlar,Ölünce uyanırlar!!! -
Hepsi bir şekilde masraf alıyorlar, sadece tercih edilmek için kimisi dolaylı yolladan alıyor bu paraları.
"Krediyi ben veririm ama kaskonu da ben yapmalıyım." diyenler var.
"Dosya masrafı yok" diyenler var, masraflar faize yansımıştır."
"İlk ay kredi geri ödemesini paranın içinden kesenler var, gelecek aydan başlatanlar var."
En güzeli kredi araştırırken "ne vereceğim, ne alacağım tam döküm çıktısını istiyorum" demektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı