Merhaba ticari, ihtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde x bankadan aldığım krediyi sigortalı olarak düşük orandan alıp daha sonra o sigortayı iptal ederek farklı bir firmadan sigorta yapabiliyorum diye bir şey duymuştum böyle bir şey var mı? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? |
Kredi Sigorta İptali Ve Başka Firmadan Sigorta Yaptırmak




-
-
Evet hocam daini mürtehini kredinin bankası olarak düzenletip kredi şubene ibraz edebiliyorsun da daha uyguna sigorta var mı ki bankanın kendi sigortası hariç?
-
Araştıracağım ama önce bunun gerçeklik payını öğrenmek istedim. Sigorta firmalarında hangi başlık altında incelemem gerekiyor bunu bilginiz var mı acaba?
-
Hocam önce kredi şubenizle görüşeceksiniz, krediniz için farklı bir sigorta şirketinden sigorta yaptırmak istediğinizi söyleyin. Daha sonra size verdikleri bilgilerle beraber kredi sigortası ürünü olan sigorta şirketiyle görüşüp ilgili belgeleri şubeye ibraz edeceksiniz.
-
Desteğiniz için teşekkür ederim. Bayramdan sonra aksiyon alacağım allahın izni ile.
-
Ben teşekkür ederim hocam ama bankanın kredi için sağladığı sigortadan daha uygun bir sigorta bulabildiniz mi?
-
Ona da bakacağım bir kaç sigortacı tanıdğım var onlardan destek alacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X