Şimdi Ara

Kredi Sigorta İptali Ve Başka Firmadan Sigorta Yaptırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ticari, ihtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde x bankadan aldığım krediyi sigortalı olarak düşük orandan alıp daha sonra o sigortayı iptal ederek farklı bir firmadan sigorta yapabiliyorum diye bir şey duymuştum böyle bir şey var mı?

Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

• Evet hocam daini mürtehini kredinin bankası olarak düzenletip kredi şubene ibraz edebiliyorsun da daha uyguna sigorta var mı ki bankanın kendi sigortası hariç?

• eski_nesil kullanıcısına yanıt

Araştıracağım ama önce bunun gerçeklik payını öğrenmek istedim. Sigorta firmalarında hangi başlık altında incelemem gerekiyor bunu bilginiz var mı acaba?

• mac.as M kullanıcısına yanıt

Hocam önce kredi şubenizle görüşeceksiniz, krediniz için farklı bir sigorta şirketinden sigorta yaptırmak istediğinizi söyleyin. Daha sonra size verdikleri bilgilerle beraber kredi sigortası ürünü olan sigorta şirketiyle görüşüp ilgili belgeleri şubeye ibraz edeceksiniz.

Desteğiniz için teşekkür ederim. Bayramdan sonra aksiyon alacağım allahın izni ile.

• mac.as M kullanıcısına yanıt

Ben teşekkür ederim hocam ama bankanın kredi için sağladığı sigortadan daha uygun bir sigorta bulabildiniz mi?

Ona da bakacağım bir kaç sigortacı tanıdğım var onlardan destek alacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.