Şimdi Ara

KREDİ SAYFASI SANIRIM KAPANDI TAMAMEN. EMİN OTOMOTİV HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Buradan araba alan var mı beyler? Güvenilir midir? Tek çare nakit veya bunlardan almak oldu kredi faizleri uçuşa geçti



  • Nguas kullanıcısına yanıt
    Ben de satın cumhurbaşkanımıza alınan 400 Milyon Dalır US lik tayyareyi yazacaktım ama yazmayayım iyisi. Malum etlibardan tasarruf olur, itibardan olmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yakınımın parasını ekimde yatırmaları gerekiyor. Bakalım göreceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enflasyon yüksek olduğu sürece onun da işe yarar bir durumu kalmıyor. Banka faizi yüksek (düşük de olsa tavsiye etmem), onun da süresi sıkıntı.

    Sana parayı hemen vermiyor Emin otomotiv. Diyelim 5 yıllık 60 ay takside girdin; sana parayı 32. ayda verecek sözde, bir iki ay da işlemleri (sanki amerikan senatosundan onay alıyor alt senato üst senato.. ) sürüyor oldu sana minimum 34 ay, yani yaklaşık 3 sene. 3 sene sonra alacağın araba kaç lira olacak tahmin etmen lazım.

    2 yıl 24 aylık takside girsen yine parayı bir seneden sonra alıyorsun. Başka çare yoksa denersin; şimdi 120 bine 2016 Mx 5 var bunu alırım diye girersin seneye o parayla ancak 2016 megane alırsın temizinden. (şu an o da 60 binden başlıyor tabi temizi kaça kadar çıkıyor bakmak lazım )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.