Şimdi Ara

kredi ödeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim 500tl limitli işbankası işte üniversiteli kartım var. 500 tl tamamını kullandım bayadır ödemiyordum geçenlerde sms geldi yasal işlem başlatılacaktır diye.

Bende bankamatikten kartıma baktım güncel borç 500tl asgarisi ise 140 gözüküyordu unuttum ödemedim.

Birkaç gün sonra email ime ekstre geldi asgariside 500tl gözüküyordu evimede kağıt gitmiş 1 hafta içinde ödemezseniz yasal işlem yapılacaktır diye.

Bende hemen 300tl yatırdım yasal işlemden düştüm mü sizce? birde kağıd 30.03.2016 da gelmiş 1 hafta diyor hafta sonlarını sayıyormu yani 7 simi oluyor 5 imi?

cevaplarsanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

kredi kartınızın son ödeme tarihi diyelim ki 15/02/2016 olsun ve ödemediniz. son ödeme tarihini takiben 60 gün boyunca banka tarafından aranır ve borç hatırlatması uyarı mesajları, borç hatırlatma mektupları alabilirsiniz.

61. gün tarafınıza noter kanalı ile ihbarname çekilir borcun ödenmesi aksi halde yasal işlem başlatılacağından dem vurulur. 90. gün den sonra ise kredi borcu banka hukuk bürosuna devredilir.
    daha fazla ayrıntı içinhttp://www.krediverenler.com/kredi-kartimi-odeyemedim/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.