Şimdi Ara

Kredi Kullanmak İçin Doğru Zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slmlar, 3000 TL ile 5000 TL arasında ihtiyaç kredisi kullanmayı planlıyorum. Sizce zamanlama olarak bayramdan sonrasına mı bırakmalıyım?

    Bir de daha önce kredi kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Kısa vade ya da uzun vadede umduğunuz gibi gitmediği durumlar oldu mu?

    Vade arttıkça geri ödenecek miktar arttığı için uzun vade mantıksız geliyor. Elimize para geçerse bir müddet sonra geri ödenecek miktarı azaltarak krediyi kapatabiliyor muyuz?



  • niçin kullanacaksın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qrolica

    niçin kullanacaksın?

    Açmak istediğim bir dava için masraf ödeyeceğim. Mahkeme bir ihtimal elimdeki kanıtların Türkçe'ye çevirisini isteyebilir. Davanın 1-3 yıl arasında sonuçlanacağını düşünüyorum. Lehime sonuçlanmasını çok yüksek ihtimal gördüğüm için bir an önce başlatmak istiyorum.

    Olay: Şahsıma ait yetkinlik belgesinin özel sektörde faaliyet gösteren bir işletme tarafından hukuksuz olarak defalarca kullanılmış olması.
    Delil olarak elimde noter onaylı İngilizce belgeler var.

    İşletme hakkında suç duyurusunda bulundum. Son aşama olarak dava açma işlemi kaldı. Acaba savcının soruşturmasının tamamlanmasını beklemem daha mı doğru olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.