Şimdi Ara

Kredi kartını kapatıp yıllık ücret iadesi almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, kredi kartına yıllık ücret kesmişler, sordum peşin alıyoruz dediler. Kapatın o zaman dedim. Kartı kapattırdım. Şimdi iade için tekrar başvurdum. Kullanmayacağım kartın yıllık ücretini peşin peşin aldılar. Şimdi hem ücretin iadesini almış olacağım hem de onca yıllık müşterilerini kaybetmiş olacaklar. Var mı daha önce bunu yapan? Banka direkt ödemeyi yapar mı yoksa beni uğraştıracaklar mı hakem heyeti hakem heyeti?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bugün iş bankasını aradım 54 tl kart ücreti yansıtmışlar. İade edin yoksa kartımı kapatın dedim bakalim ne olacak. Gerekirse giderim hakem heyetine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Echoés kullanıcısına yanıt
    benim de iş bankasıydı. bir kaç gün sonra arayıp kapatmayın bir kaç ay kullanın tekrar iade için başvurun falan diyecekler. maksat kartı kullandırıp, kullandığın için iade etmemek. tavsiyem siz de kartın kapanmasında ısrarcı olun. bu parayı peşin alıyorlar. kullanmayacağınız kartın yıllık ücretini söke söke alırsınız. Kimse sizden almadığınız bir hizmetin ücretini alamaz, Sebepsiz zenginleşme deniyor buna hukukta. Bankalar kart vermek için yarışıyor, 54 tl için müşteri kaybetmeyi göze almaları saçmalık.
  • İSBANK , burnundan pek kıl aldırmaz....Kolay gelsin...Gerci hizmet kalitesi yerlerde...
  • bugün işbankasına 54yi iade edin yada kapatın dedim. kapatmak için onay aldılar bakalım ne olacak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.