Şimdi Ara

Kredi Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar.Üniversitede kart tanımı yapanlar tarafından bir anlık boşluğuma geldi ve Play Card'a üye oldum.Az önce üyeliğimin onaylandığına ve en kısa sürede kartın bana ulaştırılacağına dair telefonuma mesaj geldi.Ben bu başvuruyu nasıl iptal ettirebilirim ? Kart henüz bana gelmedi kart gelmeden iptal ettirebilir miyim ? Kartı iptal ettirmek için ne yapmalıyım? Bu konularda bilgim az yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca kartın iptal edildiğini nasıl öğrenebilirim ve ileride başıma bela açar mı ? Herhangi bir ücret çıkar mı karşıma ? Şimdiden teşekkürler.

• bildiğim kadarıyla kartı kargodan almayınca iptal oluyordu bana da açıköğretime kaydolunca vakıf kredi kartı vermek istedi kargodan almadım aradılar filan sıkıntı yok şu an
    ama riske atmak istemezsen bankanın müşteri hizmetlerini ararsın dakika pakedin olsun ama yarım saat konuşursun en az veya direkt banka şubesine gidersin
  • Yorumunuz için teşekkürler ben yurt benzeri bir yerde kalıyorum da beni bulamazlarsa başkasına verirler mi acaba ? Sıkıntı olmasın sonra, kart kaybolmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batophobia -- 26 Mart 2015; 22:19:10 >
  • Batophobia kullanıcısına yanıt
    vermezler diye düşünüyorum ama daha sonra banka teslim aldın mı diye arayacak zaten
  • kartı kargodan almazsanız şubeye gidiyor sanırım, ordan da 45 gün içinde alınmazsa iptal olur.telefonla arayıp yeni kart isteyip istemediğinizi sorarlar.hayır derseniz yapabilecekleri birşey yok.dünya kadar sözleşme imzalatmaları boşuna değil
  • Yandın. Rastgele kötü niyetli biri kartı senin adına alabilir. Bundan 10 yıl sonda evini, arabanı alırlar elinden. Keşke hiç kabul etmeseydin çok buyuk bela almişsin başina geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.