Şimdi Ara

[REVİZE] Kredi Kartı İmkanı / RTX 4070 / 13600KF / 32 GB RAM / ML240L V2 / HEDİYELİ SİSTEM /

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
4
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [REVİZE] Kredi Kartı İmkanı / RTX 4070 / 13600KF / 32 GB RAM / ML240L V2 / HEDİYELİ SİSTEM /
    Düzenleme: 14.04.2024

Kredi Kartı İMKANİ ( ek komisyonu olacaktir. )

HEDİYELİ SİSTEM.

MSİ CLUTCH KLAVYE &MOUSE SETİ VAR AYNI ŞEKİLDE SİSTEMİ ALAN ARKADAŞA HEDİYEMDIR. MOUSE KEDİMİN SAYESİNDE KABLOSU KOPMUŞTUR KENDİNİZ YAPAR KULLANIRSINIZ.

Ekran kartı: MSİ VENTUS 2x RTX 4070 12GB OC VERSİYON
    Anakart: Asus Prime z690p DDR4 5333mhz
    İşlemci: intel i5 13600KF
    Ram: 32GB Corsair Vengeance RGB RS (16X2)
    M2 SSD: 1TB Kingston NV2 m.2
    Sıvı Soğutma: Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm
    Kasa & Psu : ThermalTake View 200 TG 650w 80+ ARGB temperli cam

Ürünlerin hepsinin faturası ve garantisi mevcut. Sadece sıvı Soğutmanin kutusu kayboldu. Diğer hepsinin kutusu vs. Mevcuttur.

FİYAT donanım haber üyelerine özel :43.999 TL'DİR
    Tüm Kredi kartlarına tek çekim ekstra komisyon olacaktir.

Sarı site ilan numarasi: **

Kasa fatura bilgisi: 05.06.2023 Tarihinde sinerji bilgisayardan kasa ve bileşenleri toplanmıştır.

Sadece Mersinden elden toplu satıştır.

Referanslar için ortak yol bulunur.

Ürünler aylardir toplanip kutuya koyulmustur o yüzden koyabileceğim bir fotoğrafım yok. CİDDİ alıcı için kurar testleri yaptırırım.

Test edilmeden hiçbir ürün teslim edilmeyecektir. İlla almak istiyorum diyenler uzaktan bağlantı ile testini yapar detaylı fotoğraf çekerim elimden geldiğince. Kargoda ya da teslimden sonra yaşanacak hiçbir şeyden sorumluluk kabul etmiyorum. Kargoda kayboldu sorumluluk dahilimde değildir. Üç dakika sonra sistem çalışmadı sorumluluk kabul etmem. Gelip evimde kendi gözünüzle görün öyle satın alın.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 44499 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Mart 2026 Satıldığı Şehir : Mersin,Toroslar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hayırlı satışlar, monitör çok üst düzey kalmış bence bu sisteme kasayı ayrı monitörü ayrı fiyatlandırmanız makul olacaktır diye düşünüyorum.

• Hocam belki dediğiniz gibi ama birini satsam diğerine test için imkan oluşturmam gerekiyor o yüzden hem uğraşmak istemiyorum hem de tek kişi ile muhatap olup halledelim istiyorum. Teşekkür ederim ilginiz için 🙏🏿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.