kredi kartı borcumu ödeyemeyecem
-
-
hocam meraktan soruyorum. Üniversite'ye gidiyorsun, aile evindesin. Nasıl borç yaptın ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Need it want it you never gonna get it cause really what you're after is a fictional desire. -
kaç borç var şimdi 10 mu? 10'un aylık faizi kaç oluyo 500 TL falan mı acaba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ayle evindeyim calısıom üzerine 50k kredik borcum var. Harbi 2-3 bise alınca ödemeler uçuyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ben de onu yazacaktım. 10-15 borcu olan kişiye nasıl borç yaptın diyemem çünkü zaten iki dışarı çıksan anında dehşet para gidiyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Harbi 10-15 ölüm kalım degil
hocam tamam da, elinizde para yok, o zaman dışarıya çıkmayacaksınız.
çalşmadığımız ve okuduğumuz dönemde ailemizden harçlık alıyoruz. Bu harçlık doğrultusunda da harcama yapmamız gerekmiyor mu ? Az ya da çok, önemli değil. Bunun dışına çıkmanın bir mantığı yok ki.
Tutar büyük değil lakin gelecek için sıkıntılı bir durum.
Yarın 50 bin maaş alınca, 60 bin haracayacak o zaman bu arkadaş...
Ülke ekonomisi kötü, herkes bunun farkında. Zaten farkında olduğumuz için harcamaları kısmamız gerekiyor. Borca girip, başkalarını suçlamak bana çok mantıklı gelmiyor.
Gelirinin bir kısmını da arttırman lazım ki, hastalık veya kaza gibi durumlarda kenardaki paranı kullanabilesin.
Hocam 2-3 bise harbi 10k 15k ediyor ama. Harcama deme ile olmuyor en basitinden pantalon alıyosun 800-1k 2 3 rshirtte 1k. Bise bozuluyo birinin düğünü oluyo falan filan giderleri sabitleyemiyorum bi türlü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonbalıklı -- 14 Haziran 2025; 16:38:55 >
üniye de gitmiyom evde aylaklık ediyom. çok ıvır zıvır alıyom dışarı çıktığımda bazen ben ısmarlarım
_____________________________ -
allah benim belamı versin mükemmel 1 laptopum varken gittim para var ya hesabımda battı freedos laptop aldım ssd arttırma windows yükleme derken derbeder oldum keşke almasaydım nakit saydım 40bin liram gitti üstüne 3000 ssd windows parası verdim yüklemedi bütün param gitti ağlıyorum bu nAKİT gidendi her ay 20k kredi kartı borcu da geliyor işim yok param yok ne yapabilirler bana yardım edin
ama sende abartmıssın hem ısmarlama hem bu laptop isi. yemekten giyinmekten olsa anlarımda geri kalanlar ne
laptopu alalı 8 yıl oldu ama mis gibi çalışıyor oyun kaldırıyor sırf eski diye beğenmemezlik ettim emektara hakaret ettim allah beni böyle cezalandırdı. derdim yoktu dert sahibi oldum. martta ip 16 pro aldım onu ödedim bitti şükür ama kaşındım 2 hafta önce ipad de aldım onu alınca kılıf klavye maus adaptör derken hepsi girdi. önceki aylarda 3 çift new balance ayakkap aldım allahım affet hala akıllanmıyorum çer çöp alıyorum geçen de bi kıza içecek falan ısmarladım daha önce yemek ısmarladım çok kötüyüm
Hocam ben geçen sene sırf dışarı götürmek için laptop aldım 13k'ya, oyun ve güvenlik işleri için de bir bilgisayar daha topladım ortalama 40k borca girdim Temmuzda son taksiti ödüyorum bitiyor.
Çok paranız yoksa veya çalışmıyorsanız niye böyle bir yüke girdiniz ki? Ben bile 15k borcum kaldığında uyuyamıyordum oysa ki deli gibi param olmasına rağmen bu stres beni basıyordu.
ettim bi hata hala da ediyom nasıl düzelir bilmiyorum sonum iyi değil pm bakar mısın hocam yalwarırım bilgili birine benziyosun
kıza para yedirmeyi anlarım hadi iphoneuda anlarım gencsin ortamlarda akarsın. ama ipad 3 nb fazla fazla fazla. en azından kumar degil. borc yigidin kamcısı böle böle akıllanıcan maalesef
kumarda para kazanma şansı var bu çöpe atmak
abooo bide kumarı savunma var. gecmis olsn
çalışmıyorsun da, parayı nereden bulup new balance ayakkabı, ipad, leptop alıyorsun ? Ortalama bir maaşım var, ailemle yaşıyorum. Ben bu kadar alışveriş yapmıyorum.
Kendi paranı kazanmadan bunları aldığına göre ailenin durumu iyi. Aksi halde para bulup alamazsın zaten.
- yüz puanlama
- polonya erasmus
- 3 dikiş kaç günde alınır
- hey arnold izle
- discord açılacak mı
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği nedir
- bim para sayma makinesi
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt