Şimdi Ara

kredi erken kapatma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 29.000 TL kredi çektim 30 ay vadeli ve toplam geri ödemesi 35.600 TL idi. elime 24.000 bin TL geçti krediyi kapatmak istesem komple ne kadar ödeme yaparım bilgisi olan varmı? pazartesiye kadar bekleyemedim konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar meramımı giderirse sevinirim. teşekkürler

Orijinalden alıntı: qarizmatip

arkadaşlar 29.000 TL kredi çektim 30 ay vadeli ve toplam geri ödemesi 35.600 TL idi. elime 24.000 bin TL geçti krediyi kapatmak istesem komple ne kadar ödeme yaparım bilgisi olan varmı? pazartesiye kadar bekleyemedim konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar meramımı giderirse sevinirim. teşekkürler

Bunu hesaplayabilmek icin nekadar anapara riskin kaldigi vs bilgilere ihtiyac var. Elindeki odeme tablosunda kalan anaparaya son taksit tutarinda odeyecegin tablodaki faiz tutarina yakin bir bakiyeyi ekle asagi yukari dpgru tutara ulasirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ara ödemeyi yapın.

Kalan tutara göre yeni bir ödeme planı çıkartırlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: qarizmatip

Hocam daha 16 gün oldu. 29 bin çektim 30 ay vadeli, toplam geri ödemesi 35. Bin küsür, ve 24 bin ödeyecem şimdi

Arkadaş belirtmiş gerçi ama balon ödeme yaparak anaparayı düşürün.
    kalan tutar üzerinde yeni ödeme tablosu oluşturularak size verilir.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.