Şimdi Ara

Kredi çekmeden,50.000 TL peşinatla kalan tutar taksitle ödenecek şekilde sıfır araba alnabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Üniversite son sınıf öğrencisiyim.Elimde peşinat var.Öğrenci olduğum için kredi çekemiyorum.Bu konuda fazla bilgim yok.Örneğin 70.000lik arabaya 50.000 tl verilip,kalan tutar kredisiz taksitle ödenebilir mi?Sıfır araba için konuşuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bayilerin kampanyaları var. 24-36-48 bin tllik kısmını taksitle ödüyorsun. Rakamlar yanlış olabilir çünkü her an değişiklik gösteriyor. Onları araştırabilirsin.

Ayrıca galericiler de taksitle araç satabiliyor. Çevrenizden ya da sahibinden üzerinden araştırabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım sıfır araç alamazsın. Şöyle açıklayayım; bu firmalar kendilerinin veya başka bankaların finansman seçenekleri ile bu kampanyaları yaparlar, bu yüzden kredi işlemlerinde gerekli basamaklar ikisinde de aynı olacağından dolayı, üzülerek kullanamazsın diyeceğim. Örn; VW polo alırken sene 2011 de kredi çekerken VDF'den maaş bordrosu vs istediler.

Ama kefil olayları devam ediyorsa bu finans kurumlarında belki alabilirsin.

Galerici vs bulaşma derim, elindeki parayla güzel ikinci el al bin derim...
  • gesi bağları kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler fakat galericilere hep bir antipatim var.Tamam elbet içinde iyi olan vardır ama bana çoğu kata kulli geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.