Şimdi Ara

KPSS yi Kazanamadı İntihar Etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insanlarin sikintilarini onemsemeyen zalim yoneticilerimiz ne zaman insafa gelecekler. Bir kac sivri zekalinin yarattigi aptal bir sinav insan yasamindan ve mutlulugundan daha onemli. Hangi devlet kurumuna giderseniz gidin sizinle alay ediyorlar ve bunu marifet saniyorlar. Bu ulkede calismak, cabalamak, durustluk, yardimseverlik hic biri gecerli degil. Calacaksin, cirpacaksin, korkutacaksin, kabadayi olacaksin, asufte olacaksin, dogru olmayan ne varsa hepsini yapacaksin o zaman dogru yapmis oluyorsun. Gun gelir devran doner derler ama ne zaman nasil ve kac cani kaybettiksen sonra olacak merak ediyorum. Birde bunca masuf insanin canina yaptiklariyla kastedenlerin vicdanlari ne kadar raha

yazıklar olsun

http://www.memurlar.net/haber/166808/

• mal mı bu adam niye intihar ediyor aptal bir sınavsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Spaghetti Monster

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sınav olmadan nasıl olacak bu iş peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: retey

Alıntıları Göster
    Hiç Bişey Sağlıktan Önemli Olmamalı Bence.Ne Olursa Olsn Hayat ck acımasz Olsa Bile Sırf Bu hayata Gıcıklık Olsn Die Gülebilmeli İnsan.
  • quote:

Alıntıları Göster
    İntihar edpite noldu sorunlar çözüldü mü şimdi? Hiçbir zaman pes etmeyeceksin arkadaşım. Sonuna kadar çalışacaksın. Hem çalışmasan bu hayat çekilmez. Bi şeylerle uğraşmak gerekiyor. Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMassacre

Çalışsaymış...

Bir sınav yüzünden intihar edecek kadar salak ise yaşamasın zaten.

arkadaşım böyle büyük konuşma.Bir gün başına böyle durumlar gelebilir.Ondan sonra .....'e baka baka gidersin bir tarafa.
    Öyle bir cinnet geçirirsinki görürsün ......... ..........ı. Büyük konuşma derim.
  • quote:

Diğer ülkelerde nasıl oluyorsa öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birileri yine tıp kazanamamış
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light_Velocity

quote:

Alıntıları Göster
    iyide kpss sınavı 10 temmuz da

• quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kpss yi kazanmış hatta gelir uzmanı olmuş. Kaymakam olamadım diye intihar etmiş. Bu da biraz abes olmuş artık dışarda bu kadar işsiz varken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

quote:

nasıl oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

quote:

nasıl oluyor.

Alıntıları Göster
    Kalabalık bir memleketiz. Sınavlar kaçınılmaz. Hangi birini alacaksın.

Çalışacaksın, gireceksin. İntihar etmesinler diye herkesi alacaklar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: budden

Alıntıları Göster
    FENOMENİMİZ ÇALIŞTI VE BAŞARDI BEYİN BEDAVA BEDAVA YA NİYE HAMMALIK YAPAYIM Kİ ÇALIŞTIM ATTIM HAFIZAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 11 Mayıs 2010; 22:41:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: budden

Alıntıları Göster
    http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=111882075518902

bu adamda girdi sınava
    nemi yaptı attı hafızaya
    nedenmi?
    beyin bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem -- 11 Mayıs 2010; 22:44:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=111882075518902

bu adamda girdi sınava
    nemi yaptı attı hafızaya
    nedenmi?
    beyin bedava

Alıntıları Göster
    bütün başvuranları işe almak mümkün olmadığına göre elbet bir eleme sistemi olacaktır.Sınav yapmasalar başlarlar torpil yok şu bu diye söylenmeye sınavsız nasıl halledilecek bu iş? 5 senede kpss kazanılmaz mı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

bütün başvuranları işe almak mümkün olmadığına göre elbet bir eleme sistemi olacaktır.Sınav yapmasalar başlarlar torpil yok şu bu diye söylenmeye sınavsız nasıl halledilecek bu iş? 5 senede kpss kazanılmaz mı ya

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ilk 2-3 yorumda ''mal mıdır ,salak mıdır, beyinsizmidir,çalışsaymıs'' gibi yorumlar yapan kişilere acıyorum.Arkadaslar bakın ben bilinmiş bir üniv. nın İktisat bölümünden mezunum, 2007 Temmuz mezunu. 2008 kpss den beri bu olayın içindeyim. Ve hala işsizim.Ben beyinsizmiyim? salak mıyım? yoksa malmıyım KPSS ye çalışıyorum? Bazı insanlar vardır idealleri için çırpınır durur, olması için elinden gelen gayreti gösterir , maalesef ülkemiz koşullarında ideallerine kavuşmak %2-3 gibi bir orana tekabul eder. Bu arakadas ANKARA Siyasal Bilgiler Fakultesi mezunu ve KPSS ye girmiş Maliye Bakanlığı Gelir Uzman yard. mesleğini icraa etmekdeyken yaş haddinden dolayı istedği mesleğe geçemeyeceğini anlayıp canına kıymıs. Yaptığı doğru mu değil elbet ama inanın bu olen arkadasımızın içinde bulunduğu durumumu kim bilebilir. Ben tahmin edebiliyorum ; idealist biriydi, en yakın 3-4 arkadası kimi Kaymakam kimi Hakim kimi Sayıştay Denetçisiydi. Bu meslekleri bilen bilir ,kolay değildir girmesi kazanması. Bakın benim en samimi arkadaslarımdan birisi Adli Hakim,Birisi Vergi Denetmen Yard.,diğeri Gelir Uzman yard. birisi İç Kontrl. ! maalesef çalışsanız bile karşılığını alamadığınız durumlar söz konusu bu süreçte. Son cümlelerimi yazarken yorum yapan genç arkadasların ileride daha kötü durumlarla karşılaşmamasını diliyorum.Son söz: '' devir devirden kötü geliyor,hamlenizi alın! ''
    Saygılar...

• quote:

Arkadasım cahiliyetine veriyorum bu yazdıklarını biraz oku bilgilen.KPSS kazanma diye bir olgu yok.KPSS kaç ile kazanılır? 120 puan türü var.Bu intihar eden kişi MAliye Bakanlığının bir kadrosunda Uzman yard. zaten, yani KPSS p49 puanı almıs sınava çağrılmıs ve kazanmıs başlamıs işine.Bu kişi sanırım Kaymakamlık sınavında sorun yaşamıs(bilmiyorum mülakattan mı elenmiş vs...) .Kaymakamlık sınavına girmek için de KPSS p37 puanının 80 üstü (en az) olması gerekiyor ve 160 test sorusunda 137 doğru gibi bir sayıyı tutturmak gerekiyor sonrası mülakat. Senin dedğin gibi kpss kazanılma durumu yok! Açılan kadrolar şu puan ve üstü sınava davet ediliyor diyor ve insarlar başvuru yapıyor. Öyle Öğretmenlik gibi puanı al atama olsun YOK öle!! bu bahsedilen KPSS-A kadroları. Umarım biraz bilgilenmişsindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Arkadaslar ilk 2-3 yorumda ''mal mıdır ,salak mıdır, beyinsizmidir,çalışsaymıs'' gibi yorumlar yapan kişilere acıyorum.Arkadaslar bakın ben bilinmiş bir üniv. nın İktisat bölümünden mezunum, 2007 Temmuz mezunu. 2008 kpss den beri bu olayın içindeyim. Ve hala işsizim.Ben beyinsizmiyim? salak mıyım? yoksa malmıyım KPSS ye çalışıyorum? Bazı insanlar vardır idealleri için çırpınır durur, olması için elinden gelen gayreti gösterir , maalesef ülkemiz koşullarında ideallerine kavuşmak %2-3 gibi bir orana tekabul eder. Bu arakadas ANKARA Siyasal Bilgiler Fakultesi mezunu ve KPSS ye girmiş Maliye Bakanlığı Gelir Uzman yard. mesleğini icraa etmekdeyken yaş haddinden dolayı istedği mesleğe geçemeyeceğini anlayıp canına kıymıs. Yaptığı doğru mu değil elbet ama inanın bu olen arkadasımızın içinde bulunduğu durumumu kim bilebilir. Ben tahmin edebiliyorum ; idealist biriydi, en yakın 3-4 arkadası kimi Kaymakam kimi Hakim kimi Sayıştay Denetçisiydi. Bu meslekleri bilen bilir ,kolay değildir girmesi kazanması. Bakın benim en samimi arkadaslarımdan birisi Adli Hakim,Birisi Vergi Denetmen Yard.,diğeri Gelir Uzman yard. birisi İç Kontrl. ! maalesef çalışsanız bile karşılığını alamadığınız durumlar söz konusu bu süreçte. Son cümlelerimi yazarken yorum yapan genç arkadasların ileride daha kötü durumlarla karşılaşmamasını diliyorum.Son söz: '' devir devirden kötü geliyor,hamlenizi alın! ''
    Saygılar...

Alıntıları Göster
    "Gelinlik getirin kızımın üzerine örtün. O evlenmedi, zor olan hayatı seçti. Kızım ben sizi yoklukla büyüttüm. Ben size ancak bu kadar bakabildim. Birkaç gün bende kaldı, gitme kızım dedim ama beni dinlemedi gitti. Anneler Günü'nde hep bekledim ama gelmedi. Kızım hasta oldu.

İlaçlarını kullan kızım dedim. Bana tamam anne iyiyim dedi. Ama kızım şimdi ne yaptın. Benim ciğerim yanıyor"

Hani anneler günü falan böyle yapmacık işlerle annelerinizi hatırladınız ya heh işte öyle bir anne söylemiş bu sözleri. Doğru da olsa yanlış da olsa birisi sıkıntıların eşiğine gelmiş ve intihar etmeyi seçmiş. Gidip de zekanızdan şüphe ettirecek yorumlar yapmayın. Yok beyinsiz yok gerizekalı diye.

• quote:

quote:

Arkadasım cahiliyetine veriyorum bu yazdıklarını biraz oku bilgilen.KPSS kazanma diye bir olgu yok.KPSS kaç ile kazanılır? 120 puan türü var.Bu intihar eden kişi MAliye Bakanlığının bir kadrosunda Uzman yard. zaten, yani KPSS p49 puanı almıs sınava çağrılmıs ve kazanmıs başlamıs işine.Bu kişi sanırım Kaymakamlık sınavında sorun yaşamıs(bilmiyorum mülakattan mı elenmiş vs...) .Kaymakamlık sınavına girmek için de KPSS p37 puanının 80 üstü (en az) olması gerekiyor ve 160 test sorusunda 137 doğru gibi bir sayıyı tutturmak gerekiyor sonrası mülakat. Senin dedğin gibi kpss kazanılma durumu yok! Açılan kadrolar şu puan ve üstü sınava davet ediliyor diyor ve insarlar başvuru yapıyor. Öyle Öğretmenlik gibi puanı al atama olsun YOK öle!! bu bahsedilen KPSS-A kadroları. Umarım biraz bilgilenmişsindir.

bana cahil diyene kadar önce okumayı öğren burda adamın yaşadığı süreçten bahsedilmiş mi? sadece kazanamadı diye intihar ettiği yazılı ben o adama yapmadım bu yorumumu konuyu açan arkadaşa yaptım. ben kpss sınav sistemi hakkında yorum yaptım mı ???? konuyu açan arkadaş sınavlardan yakınmış düzene isyan etmiş ben ona karşı çıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMassacre

Çalışsaymış...

Bir sınav yüzünden intihar edecek kadar salak ise yaşamasın zaten.

Bu kız okulunu dereceyle bitiren bir kız ve kpss sınavı hıc bilgiye zekaya bakmıyor tamamen yetenege bakıyor hiçbir sınava benzemez... Ayrıca bu sınavdan 75 ile işe giren olabiliyor ama 80 90 alanlar açıkta kalabiliyor malum torpil ülkesiyiz.

Yani diyeceğim şu ki bilmediğin şey hakkında büyük konuşma çok bilmişlik taslama

Ayrıca ölünün arkasından konuşmakta sizin gibilerine yakışır.

Başınıza gelince surat ifadenizi görmek isterdim

Saygılar.
  • quote:

quote:

quote:

bana cahil diyene kadar önce okumayı öğren burda adamın yaşadığı süreçten bahsedilmiş mi? sadece kazanamadı diye intihar ettiği yazılı ben o adama yapmadım bu yorumumu konuyu açan arkadaşa yaptım. ben kpss sınav sistemi hakkında yorum yaptım mı ???? konuyu açan arkadaş sınavlardan yakınmış düzene isyan etmiş ben ona karşı çıktım.

cahiliyetine veriyorum bende linki bir incele istersen

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.