Şimdi Ara

Kpss'yi 6 kere kazanıp Mülakatlarda(torpil sınavları) 6 kere elenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.hukukihaber.net/m/?id=92492

    Buyuk ve guçlu bir turkıye içın evet demelerının sebebı bu ışte. Hak etmeyenlerin torpillerle atanabilmesi için hak edenlerin atanamaması gerekiyor.

    Buyuk ve guçlu bir turkıye için bende varım. Peki sende var mısın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Vay be büyük ve güçlü Türkiye için he. Gözleri vardır görmezler dilleri vardır dilsizdirler kulakları vardır duymazlar.



    Güzel kardeşim/abim/arkadaşım 15 seneden beri bu ülkeyi büyük ve güçlü Türkiye diyen parti yönetiyor bu günde bu parti yönetiyor yarında sizlerin kararı ile bu parti yönetecek gibi. Bu mülakatları yapanda yönetende atayan da 15 seneden beri aynı adamlar +5 daha olacak hep aynı kişiler nasıl oluyorsa dün büyük ve güçlü Türkiye olamazken yarın "BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE" olacağız açıklar mısın bana?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90+puan alıp atanamadığın mesleğe 75 70 hatta belki 60-65 puanlı insanların atandığını öğrensen nasıl hissedersin? Hak mı bu? Benim arkadaşlarımdan birinin babasına gardiyanlık mülakatında (akp'nin ilk yılları olması lazım)(kim olduğu unuttuğum) bir kişinin ayakkabı numarasını soruyorlar. Bu demek oluyor ki: " arkadaşım torpilin yoksa git; uğraştırma bizi."

    Bir arkadaşım 84 puan aldı. Normal şartlar altında atanmaması mümkün değil(sosyoloji) ama gel gör ki atanmayacak. Eskiden 90 üzeri alan kişileri, evet, atamamaya tırsıyorlardı. Biraz daha çekiniyorlardı. Artık o da kalmadı. Yalayıcı değilsen A-TA-MI-YOR-LAR. Bir başka arkadaşım sağlıkta anestezi için 92 puan aldı herif atanır mıyım acaba diye stres topu gibi olmuş.

    ALLAH binbir belalarını versin demekten başka yapılabilecek hiçbirşey yok. Bu haysiyetsiz onursuzlurla ancak din gününde karşılaşınca hakkımızı alırız. Yargıları çok zor olacak. O torpili yapan o torpili bulan ve o torpili isteyen kişilerin hepsi Allah'ın önünde titreyecek. Çalıştık para kazandık kötü bir şey mi yaptık demeleri İNŞALLAH Allah katında geçersiz olacak. Allah belalarını versin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 21 Mayıs 2017; 13:45:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • benim anlamadığım şu. neredeyse 20 bin personel alıyolar hepsimi torpil allah aşkına. 6 kere girip mülakattan geçemiyorsa önce dev aynasında bir kendisine baksın acaba ben neyi yapamadım diye. hadi 1-2sinde sana kıl kaptı karşındaki adam geçirmedi diğerleride mi öle. insan biraz kendine bakmalı sonra şikayet etmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

    benim anlamadığım şu. neredeyse 20 bin personel alıyolar hepsimi torpil allah aşkına. 6 kere girip mülakattan geçemiyorsa önce dev aynasında bir kendisine baksın acaba ben neyi yapamadım diye. hadi 1-2sinde sana kıl kaptı karşındaki adam geçirmedi diğerleride mi öle. insan biraz kendine bakmalı sonra şikayet etmeli.

    Sorarım size diğerleri de mi öle ?

    Haa söyle bakana hakim bey bu da mı gol değil öle ? Süle bana hakim bey süleeee
  • =PistoLeRo= kullanıcısına yanıt
    La git öteye bi tarafın kılı! Sokağa çık insanlarla arkadaşlarınlankonuş görürsün sonucu. Hayır hepsi değil bi 100 kadar hak eden de atanıyordur elbet!



    Haksız ve güçlü İNŞALLAH haklı ve güçsüz olduğu dönemleri de görür! Allah binbir türlü cezanızı versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faks cekmeyi bilmeyen bir hukuk mezunu olsaydin simdi hakimdin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isin tezati da Danistay'da bile sozlu mulakat olmasi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.