Arkadaşlar Herkese Selam, Ben Kpss kitaplarını set olarak değilde her yayının iyi olduğu alanlardan tek tek almak istiyorum. Ama sanırım öyle satmıyorlar data hariç bilginiz varmı nerde satın alabilirim ?
hangi yayını istiyorsan sitesinden girip teker teker kitap halinde alabilirsin. ben pegem.net ten set aldım ama tek tekte satılıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: hazzal9
hangi yayını istiyorsan sitesinden girip teker teker kitap halinde alabilirsin. ben pegem.net ten set aldım ama tek tekte satılıyordu
Sitelerin dışında sahafflar gibi kitapçılardan alma şansım yok mudur ?
quote:
Orijinalden alıntı: X-Ray // 7
quote:
yaşadığın yere göre değişir. izmir şirinyerde ben bitane biliyorum normaline göre daha ucuz satan yer :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: X-Ray // 7
quote:
yaşadığın yere göre değişir. izmir şirinyerde ben bitane biliyorum normaline göre daha ucuz satan yer :)
İstanbuldayım izmirde nekadar ucuz olabilirki ?
Beyazıt'ta rahatlıkla bulabilirsin sahaflar ve kitapçılar çarşısından.
dostum selam, Murata yazılmıştım onların kitaplarını aldım zaten bence o bile fazla başka sete gerek varmı hala bilmiyorum çünkü sınava kadar anca bunlar biter gibime geliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme