Şimdi Ara

Kpss İle ilgili bir kaç sorum olacak sizlere..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar KPSS sınavına ilk defa gireceğim için bi bilgim yok sizelere sormak istiyorum beni bilgilendirirseniz çok iyi olacak...
    1-) Ben endüstri meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum bu bölümle ilgili atanmak için min ve max puanlar kaç olmalıdır ?
    2-) Ben bu bölümden mezunum ve illa bu bölümle alakalı bu bölümlere mi gidebilirim yoksa alınacak puana göre mi atama oluyor ?
    3-) Atanmak için min puan kaç olmalı ve ayrıca da puana göre istenilen bir yere atanabilirmiyim ?
    4-) demek istediğim illa bilgisayar bölümü değilde aldığım puana göre mi atanabilirim her hangi bir yere ?
    5-) Bilgisayar bölümü olmam fark etmeksizin memur olabilme şansım varmıdır ?
    Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar aklıma geldiğinde sizlere sormaya devam ederim bu konular hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..
    Şimdiden teşekkürler..

http://kpssnotlar.com/kpss-lise.html

2. İllaki bu bölümden atanman gerekmez. Kadorda belirtilen şartlara göre atama yapılır.
    Mesela bir kadro şartında Lise mezunu olmak şartı vardır. Puanına göre tüm lise mezunları atanabilir

3.
    Listeden de görüleceği gibi memur alımlarında puanlar 87 puana kadar düşmüştür. Bu da 2012 Eylülde sınava girenler için motivasyon sağlamalıdır. 90 puan almak kalan zamanı iyi değerlendirenler için mümkündür.

4. Aldığınız puana göre mezun olduğununz liseye bağlı kalmadan atanabilrisiniz.
    5. Puanınız 89-90 üstünden olduğunda mezun olunan bölüme bakılmaksınızın atanabilirsiniz.

• 1) Puanlar yükseldi ilk atamada bilgisayar mezunu olarak yerleşmek istiyorsan minimum 92 ve üzeri almalısın ondan sonraki atamalarda 87-88 puana kadar düşebiliyor.
    2)Normal düz liselilerin gidebildiği memurluklara da yerleşebilirsin örneğin;vergi memurluğu,sertifikan var ise kalorifercilik, hizmetli,şoför kadrolarını da tercih edebilirsin.
    3)90 puanın üzerinde olmalı.
    4)Evet var.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için anladığım kadarıyla bilgisayar bölümü fark etmeksizin puana göre atama oluyor ve min 87 - 88 puan ve üzeri almak gerekiyor ki atanabilmek adına daha önceden hiç girmedim bu ilk olacak nasıl bir sonuc doğacak bende çok merak ediyorum ayrıca birde bu KPSS den alacağım puan diğer KPSS sınavına kadar geçerli olup aldığım puanımla işlevler yapabileceğim öyle değil mi ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.